Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lejkiers rozjebani.minnesota timberwolves gra właśnie 80 mecz playoffs jako instytucja sportowa.
instytucja sportowa o nazwie lebron james gra właśnie 288 mecz w tych samych rozgrywkach.
![]()

Jeszcze jeden powód żeby skasować podział na wschód zachód. Dysproporcja jest tak duża że nie ma to żadnego sensu sportowego. Pomijam że Boston leci przez sezon na łatwym wschodzie odpoczywając dużo po drodze. Taki NY wtopił wszystko z drużynami nad nimi.Dobry meczy LAC - Nuggets.
Pozabijają się wszyscy na Zachodzie, a kto wygra WCF, dostanie później na pizdę od Bostonu, który się przejdzie 12:2 po swojej konferencji![]()
#5 milwaukee grałoby w playin o #7 miejsce.Jeszcze jeden powód żeby skasować podział na wschód zachód. Dysproporcja jest tak duża że nie ma to żadnego sensu sportowego. Pomijam że Boston leci przez sezon na łatwym wschodzie odpoczywając dużo po drodze. Taki NY wtopił wszystko z drużynami nad nimi.
To to wiem ale jako bezstronny obserwator z drugiego końca świata patrzę wyłącznie na sport. Cała reszta słabo mnie interesuje.#5 milwaukee grałoby w playin o #7 miejsce.
#6 detroit walczyliby w playin z najniższego poziomu.
gdyby byli na zachodzie.
#11 na zachodzie phoenix byliby na tym samym miejscu, gdyby grali na wschodzie.
dlaczego zostaną konferencje?
jeden to mapa- wielki kraj.
poza tym jest 15 konkretnych powodów, którym się to nie opłaca.
mało są następne trzy, które będą chciały być na wschodzie, gdy powiększą ligę o seattle i kogokolwiek.
te 15 powodów to właściciele drużyn, bo oni na to nie pójdą tak łatwo.
to jest biznes i ma być dochodowy.
dlatego właściciel bulls, hawks, magic walczy o playoffs, bo w najgorszym wypadku gra dwa mecze we własnej hali.
i niech przyjedzie boston, ale będzie w najlepszym składzie ze swoją najlepszą koszykówką.
hala będzie pełna, telewizja, zapiekanki pod halą, takie tam...
piniądz...
mnie też się wydaje, że długo mogą pograć, chociaż wolves mają argumenty żeby zezłomować lakers w 5 meczach.Typowe overreaction po pierwszym meczu. Lakers już za burtą? Nie sądzę. To będzie zacięta seria.
jako obserwator z tej części świata to w zasadzie musisz kibicować dużej liczbie drużyn na wschodzie!To to wiem ale jako bezstronny obserwator z drugiego końca świata patrzę wyłącznie na sport. Cała reszta słabo mnie interesuje.

Właśnie patrzę... 0 rzutów w niecałe 13min i plus 30 :)alex carusso wyszedł dziś zrobić kilka długości boiska.
![]()
alex jest rezerwowym z samego końca rotacji.Właśnie patrzę... 0 rzutów w niecałe 13min i plus 30 :)