Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
that nigga jest niereformowalny

45/8/6 i +26 vs. 13/11/6 i -10.kibice mieli datę zapisaną w kalendarzu od dawna!
e:
włączyłem się na ostatnią kwartę i słyszę, że to powtarzalne hasło przy rzutach wolnych.

powrót do dallas miał wymarzony.45/8/6 i +26 vs. 13/11/6 i -10.
Całe spotkanie wyglądało jakby bogowie koszykówki z góry ustalili co będzie się działo kiedy Doncic jest na parkiecie. Harrison był na meczu, jak kamera go pokazywała, to miał nieciekawą minę![]()
Lakers dziś odpoczywają bo będą grać bez Doncica, Finneya, Hachimury, LBJ, Klebera i Reavsa. Do tego możliwe, że bez Hayesa, Vanderbilta i Vincentatrochę rozmiar wymknął się spod kontroli, ale jest jak jest.
powyżej macie to co może się wydarzyć w zachodniej konferencji.
warriors- clips to dziś taki finał sezonu regularnego i ten mecz będę oglądał!
w jednej z tych drużyn widzę czarnego konia.

Oni już mają pewny trzeci seed, normalne, że wszyscy odpoczywają. OKC, Houston, Boston, Cavs itp będzie tak samo.Lakers dziś odpoczywają bo będą grać bez Doncica, Finneya, Hachimury, LBJ, Klebera i Reavsa. Do tego możliwe, że bez Hayesa, Vanderbilta i Vincenta![]()
długa wycieczka do portland nie jest im potrzebna.Lakers dziś odpoczywają bo będą grać bez Doncica, Finneya, Hachimury, LBJ, Klebera i Reavsa. Do tego możliwe, że bez Hayesa, Vanderbilta i Vincenta![]()
ciekawi mnie czy houston będą kalkulować, bo mogą.Oni już mają pewny trzeci seed, normalne, że wszyscy odpoczywają. OKC, Houston, Boston, Cavs itp będzie tak samo.

Wszystko od 2 połowyKtóry z meczu o 21:30 może dostarczyć najwięcej emocji i warto go oglądać? Warriors - Clippers, Grizzlies - Mavericks, Rockets - Nuggets czy coś innego poleca grono ekspertów?
tylko i tylko!Warriors - Clippers,
To właśnie oglądam, widowiskowo grajątylko i tylko!
Nieprawdopodobne statystyki. Szkoda że mvp niesprawiedliwe dostanie Kanadyjczyk. Dla mnie to nie jest ta sama liga co Jokic.Jokic sezon na triple double.
29.8 pkt (2 wynik w lidze)
12.8 zb (2 w lidze)
10.3 as (3 w lidze)
Lakers - Wolves w pierwszej rundzie