Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Półfinał i finał chyba razem 17 trójekSzef.
Jak kiedyś pisałem. Najlepszy ofensywny PG. Gość zmienił grę.Półfinał i finał chyba razem 17 trójek
Było dać pierwsze skrzypce TatumowiJak kiedyś pisałem. Najlepszy ofensywny PG. Gość zmienił grę.
Za jaja ciągnął tą bandę gwiazdek grających izolacje i srających przed strefą.

za: probasket.plZdobycie przez LeBrona tytułu MVP igrzysk oznacza, że jest on jedynym graczem w historii koszykówki, który zdobył nagrodę MVP sezonu regularnego w NBA, MVP finałów, MVP meczu gwiazd i MVP Pucharu NBA (In-Season Tournament) i MVP turnieju olimpijskiego.

Może nawet zrobi jakąś karierę kiedy embiid pójdzie na zwyczajowe L4 w styczniu lub lutym.francuski fizol z olimpiady yabusele podobno ma podpisać roczny, minimalny kontrakt z 76ers.
dobry ruch.
Minuty będą na bank.francuski fizol z olimpiady yabusele podobno ma podpisać roczny, minimalny kontrakt z 76ers.
dobry ruch.

dzisiejsza NBA i każda drużyna = napierdalamy zza łuku ile wlezie + "athletic wings"francuski fizol z olimpiady yabusele podobno ma podpisać roczny, minimalny kontrakt z 76ers.
dobry ruch.

Owca z WK to trenował trochę inaczej pod wyskokJak nic trenuje do następnej olimpiady.

Aż musiałem sprawdzić bo to za kolejne zjebane uniwersum. Kasjusz życia ci nie szkoda na zdobywanie takiej "wiedzy"?Owca z WK to trenował trochę inaczej pod wyskok![]()
![]()
Trzeba się orientować chociaż trochę co teraz śledzi młodzież, ale tak ogólnie to nie jestem za bardzo w temacie, a ta sprawa to już pewnie kilkuletnia... ale że była mocno absurdalna to się zapamiętałoAż musiałem sprawdzić bo to za kolejne zjebane uniwersum. Kasjusz życia ci nie szkoda na zdobywanie takiej "wiedzy"?

Co może pójść nie tak? Co najwyżej będzie tanią zapchajdziurą w rotacji.dzisiejsza NBA i każda drużyna = napierdalamy zza łuku ile wlezie + "athletic wings"![]()
Półfinał i finał chyba razem 17 trójek
Dla Szefa to były rzuty z dalekiej półdychy.
podniosą wszystko.Poczekaj aż przyjdą super maxy do Doncica, Edwardsa itd. albo te kontrakty Tatuma, Browna z przyszłych sezonów wejdą (tam chyba od sezonu 2027-28 mają ponad 60mln$ za sezon :) Ciekawe kiedy podniosą second apron, bo niedługo to z połowa drużyn w nim będzie - albo wrócimy do lat 90tych, gdzie w każdej drużynie będzie po jednej-dwóch gwiazd, a reszta biegające koszulki za minimum.
To pachnie już nadmiernym komunizmem. Jeśli kogoś stać na gruby podatek od luksusu to dlaczego mu tego zabronić? Przynajmniej mamy takie drużyny memy jak Clips i Phoenix. Miliony w kanał na zgrane karty i brak wyników.podniosą wszystko.
salary, apron, minimalne kontrakty i maksymalne też.
rozwiązaniem byłby wprowadzenie sztywnego salary.
tyle i tyle na ekipę i ani dolca więcej.
w nhl jest hard cap, jeżeli się nie mylę.To pachnie już nadmiernym komunizmem. Jeśli kogoś stać na gruby podatek od luksusu to dlaczego mu tego zabronić? Przynajmniej mamy takie drużyny memy jak Clips i Phoenix. Miliony w kanał na zgrane karty i brak wyników.