D
Deleted member 6618
Guest
Słucham najnowszego wywiadu z Romanem Szymańskim, błyskotliwy gość, z szacunkiem !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kornik, Szymański i Chalidow elokwencją i przemyślanymi wypowiedziami. Świetnie się ogląda wywiady.tacy którzy bez obaw mogli by przekonac laika do tej dyscypliny
Tomasz Narkun
Stopień naukowy to akurat średni dowód na wysokie IQ.Alan Langer i Róża Gumienna, jeden jest przed obroną doktoratu, druga już doktorat obroniła. Nie wiem, czy jest jakaś osoba w mma mająca stopień doktora, bądź doktoryzująca się oprócz nich.
Wez ty juz wypierdalajKról Czimajew
Bardzo prymitywna odpowiedź. Według mnie gość, który mówi w czterech językach jest inteligentnyWez ty juz wypierdalaj
Bardzo prymitywna odpowiedź. Według mnie gość, który mówi w czterech językach jest inteligentny
This is Chenchenya!We wszystkich czterech na poziomie szympansa.
,, I smash everybody” ,,I kill You”
o to dokładnie. Dominick Cruz i długo długo nic.Dom Cruz.
Temat do zamknięcia.
Mowic jak cipajew i twierdzic ze sie zna jezyk to rownie dobrze mozna uznac ze ja mowie w 6 jezykach. 4 z tych jezykow sie nawet kurwa nie uczylemBardzo prymitywna odpowiedź. Według mnie gość, który mówi w czterech językach jest inteligentny
na pewno nie manuwa. dziwne, ze chyba wszyscy wymienieni tutaj zawodnicy sa biali. albo niedziwne
Mamed Khalidov w moim odczuciu jest inteligentnym facetem. I ma wysokie fight IQ i mocno rozwinięte zdolności poznawcze, zwłaszcza szybkość reakcji, skupienie itp
Widzę takie 3 klasy :Mighty Mouse, Jose Aldo, Jon Jones, Barao w prime. Nie ma zawodników z lepszym fight IQ.
Maksiu też ma zajebiste IQ
Jak teraźniejsze gwiazdy odejdą to będzie do wyboru do koloru ponieważ MMA się rozwija a inteligencja w walce w dużej mierze będzie zależeć od taktyki opracowanej przez narożnik, instynkty są wygaszane po to żeby poziom dyscypliny poszedł do góry.
Szczerze mówiąc to już za chwilę nie będzie inteligencji zawodnika w walce tylko będzie za to odpowiadać fakt w jaki sposób przełożył plan na walkę do oktagonu, tutaj już nie będzie miejsca na Inwencję twórczą zawodnika.
Błachowicz