Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Błachowicza to ty szanuj![]()
Brak szacunku dla wielkich Polaków: co za naród
Otóż to !! Dlatego Polacy nie szanują za grosz Pudziana !! Smutne!!Brak szacunku dla wielkich Polaków: co za naród![]()
Do wielkich mam, bezpodstawny zarzutBrak szacunku dla wielkich Polaków: co za naród![]()
nie sądzę..8 lat i temat delikatnie mówiąc nie kwitnie. Przypadek?
Gdyby tytuł tematu brzmiał "Najgłupsi zawodnicy" mielibyśmy tutaj kilkaset stron8 lat i temat delikatnie mówiąc nie kwitnie. Przypadek?
zastanawiające jest to, czemu jeszcze taki nie powstałGdyby tytuł tematu brzmiał "Najgłupsi zawodnicy" mielibyśmy tutaj kilkaset stron![]()
Miałem wrażenie że mi mignął gdzieś taki tematzastanawiające jest to, czemu jeszcze taki nie powstał
ja właśnie też, możliwe że musiał zostać zamknięty aby moderacja nie musiała zbytecznie nad nim czuwać :)Miałem wrażenie że mi mignął gdzieś taki temat
Pewnie ze tak! Ileż się czlowiek ciekawych rzeczy dowieTeż macie tak, że od założenia tematu codziennie rano podczas srania nadrabiacie cały wątek od poprzedniego dnia?
Kurwa, nie ten wątek, miałem na myśli temat o Andrzeju K, pseudonim "Kościel"Pewnie ze tak! Ileż się czlowiek ciekawych rzeczy dowie![]()