szplin
Vale Tudo Open
Sigma aura w polskim sosie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niewiele trzeba, żeby w dzisiejszym świecie za normalmość być nadludziem
niemożliwe on ma przecież 14 lat czy jakoś tak
![]()
. Polecam zajrzeć
.To jest ten co bzykał czarne prostytutki w jakiś szopach na zadupiu Afryki? Podludźhttps://x.com/Dziki59667847 umieszczę go tutaj hehe. Może ktoś jeszcze nie zna. Gościu jest przekozak i ma cohones. W jego wyprawie jest wszystko. Polecam zajrzeć
.
Ten co miał małpią ospę? PodludźTo jest ten co bzykał czarne prostytutki w jakiś szopach na zadupiu Afryki? Podludź
to ja go tu cisnę od ponad roku, że powinni go do Polski już nie wpuszczać, bo złapał tam wszystko... i do nas przyniesie...https://x.com/Dziki59667847 umieszczę go tutaj hehe. Może ktoś jeszcze nie zna. Gościu jest przekozak i ma cohones. W jego wyprawie jest wszystko. Polecam zajrzeć
.

Kazdy kto rucha te czarne goryle powinien tracić polskie obywatelstwo.to ja go tu cisnę od ponad roku, że powinni go do Polski już nie wpuszczać, bo złapał tam wszystko... i do nas przyniesie...
![]()
A mulatkę?Kazdy kto rucha te czarne goryle powinien tracić polskie obywatelstwo.

espresso.com.pl
weszlo.com

![]()
Gattuso ostro o drużynie piłkarskiej Izraela | Espresso
Gattuso dumny z wygranej nad Izraelem w Debreczynie. Kontrowersje wokół decyzji Międzynarodowej Federacji Piłki Nożnej rodzą dyskusje.espresso.com.pl
![]()
Gattuso bronił Włochów przed Izraelczykami. "Zamknij się, pier... się"
Mistrzostwa Świata 2026 - Gennaro Gattuso, który we wrześniu debiutował w roli selekcjonera reprezentacji Włoch, po meczu z Izraelem starł się z rywalami. Trener stanął w obronieweszlo.com
![]()

przecież tam wyraźnie słychać "wpizdziet", taki to pakol![]()
1,7 Mio. Aufrufe · 20.017 Reaktionen | Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka który zwrócił mu uwagę że wjechał pod prąd. Jednak nasz bohater wykorzystał siłę magicznego spraju, który uzmysłowił inzynierowi, że jest w złym miejscu. | Polska L
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka który zwrócił mu uwagę że wjechał pod prąd. Jednak nasz bohater wykorzystał siłę magicznego spraju, który uzmysłowił inzynierowi, że jest w złym miejscu....www.facebook.com
Szczecin. Polak vs Hindus/pakisz
Faktycznie, ale jakiś taki ciemny był i wziąłem z góry za ciapaka z UK. Poza tym nie wierzę, że brat z banderowa mógłby się tak zachować ;-)przecież tam wyraźnie słychać "wpizdziet", taki to pakol
Wiadomo, oni są krystaliczniFaktycznie, ale jakiś taki ciemny był i wziąłem z góry za ciapaka z UK. Poza tym nie wierzę, że brat z banderowa mógłby się tak zachować ;-)