Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
stylówa husarzy konkretna
skąd oni te lamparty brali
![]()
Mi się jedynie chłopa szkoda zrobiło.Dekadencja, pretensje do świata, że jest chujowy. Nie widzę w tym nadludzizmu.
Po prostu grzyby przestały działaćMi się jedynie chłopa szkoda zrobiło.

Transformacja to ewidentnie nie jest przyjemny proces. Przez ciernie do gwiazd. W równoległej rzeczywistości ten gość pewnie prowadzi się jak król życiaDekadencja, pretensje do świata, że jest chujowy. Nie widzę w tym nadludzizmu.

Transformacja to ewidentnie nie jest przyjemny proces. Przez ciernie do gwiazd. W równoległej rzeczywistości ten gość pewnie prowadzi się jak król życia![]()
Kolumbijski katar czy alergia?Dekadencja, pretensje do świata, że jest chujowy. Nie widzę w tym nadludzizmu.
Może jakby się ubrał to by pomogłoKolumbijski katar czy alergia?

Dlatego ja głosuję na opcję racjonalną, czyli Braun.A w sumie za co jej sprawę mają zrobić?
Gaz nie powoduje uszczerbku na zdrowiu. Dobry papuga odkręciłby to tak, że kolesie z pokolenia zjebów dostaliby sanki za pozbawienie Pani wolności poruszania się a gazowanie byłoby obroną konieczną.
Oczywiście w państwie prawa a nie Polin.
Wygrałby gdyby te wybory były naprawdę demokratyczne, ale to nie ten temat do takich dyskusji.Dlatego ja głosuję na opcję racjonalną, czyli Braun.
Na pohybel wszystkim kurwom, które w swych gierkach umniejszają bohaterstwo takich ludzi jak Ś.P. Rotmistrz Pilecki.
Podoba mi się charakter tego człowieka.