Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Słuchałem tego w tym tygodniu. YT potem mnie przekierował na
Tych klimatycznych kapel w stylu stoner rock/metal jest od chuja. Lubię bardzo i wszystkie kapele są na mega poziomie technicznym ale nie potrafię tego dłużej niż 30 minut słuchać. Nie wiem czemuTez znam, polecam cały kanał jak ktoś lubi takie klimaty, jest co słuchać.
Okładki zawsze są mega w tym klimacie. Od razu sie włączają wspomnienia jak się człowiek pierwszy raz kwasu najadł. 
Tych klimatycznych kapel w stylu stoner rock/metal jest od chuja. Lubię bardzo i wszystkie kapele są na mega poziomie technicznym ale nie potrafię tego dłużej niż 30 minut słuchać. Nie wiem czemu
no faktycznie zlewa sie to wszystko jak sie tego słucha. W Polsce mamy jedną bardzo dobrą kapelę w tym stylu. Elvis Deluxe. Widziałem ich na żywo i też jest kosa. Chociaż znacznie lżej niz to co wrzucaliście. Bardziej rockowo niż metalowo.Ja nie potrafię odróżnić poszczególnych kapel i piosenek nawet jak kilka razy słyszałem.
Chyba toNie mogę znaleźć nigdzie tego tematu z piosenkami zawodników na wejście (bo chyba taki istniał), a nowym wątkiem też nie chcę śmiecić, więc pytam tu:
Czy ktoś z was kojarzy jaka piosenka grała na wejście McGregora na UFC 205? Oczywiście jak zawsze był to remix Foggy Dew z czymś tam, ale tym razem na pewno nie było to klasyczne już Hypnotize, więc się zastanawiam z czym to skleił.
Z góry dzięki za odp i sorki za lekki offtop :)