Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobre. Słucha mi się tego tak zacnie, jak Diamond Eyes. Piękne granie.Nowe deftonesy, jak cohonesiaki oceniają?
Dla mnie najlepsza rzecz od Koi No Yokan. Niesamowity album, top 3 tegoroczne murowane.
Deathcore to nie moja bajka, szczególnie z taśmy. Jednak czuję, że prędzej czy później wylądują na Mysticu. Wtedy na pewno dam im szansę. Widziałem z odtworzenia koncert z Hellfestu i dobrze to wyglądało.Nowa Lorna Shore podoba się? Deathcore/metalcore, nie jest moim pierwszym wyborem, ale chłopaki naprawdę fajnie grają.
Chyba tyDown na mystic![]()

Down na mystic

Nie, bo ty.Chyba ty![]()
I po kutasiarzu...Nie, bo ty.

I po kutasiarzu...![]()

Wspaniałe ogłoszenie. Szykuje się rezydentura Anselmo na czas tego festiwalu.Down na mystic![]()
Patrząc na inne festiwale, zanosi się na to, że u nas wystąpią między innymi jeszcze Static-X, Marduk czy Cryptopsy, więc edycja powinna być naprawdę solidna. Niech wpakują Panterę na drugiego heada i ja już jestem ukontentowany.Six Feet Under, Gathering, BLS i teraz Down, robi się zacne grono.
![]()
Niech wpakują Panterę na drugiego heada i ja już jestem ukontentowany

Cryptopsy to kolejny dowód, że Kanada umie w metal. Wspaniały zespół.Patrząc na inne festiwale, zanosi się na to, że u nas wystąpią między innymi jeszcze Static-X, Marduk czy Cryptopsy, więc edycja powinna być naprawdę solidna. Niech wpakują Panterę na drugiego heada i ja już jestem ukontentowany.
Więcej Anselmo, Mystic wytrzyma.Patrząc na inne festiwale, zanosi się na to, że u nas wystąpią między innymi jeszcze Static-X, Marduk czy Cryptopsy, więc edycja powinna być naprawdę solidna. Niech wpakują Panterę na drugiego heada i ja już jestem ukontentowany.
Dwa dni po moich urodzinach, więc trzeba się będzie wybrać z tej okazji do B90

To prezent masz klasowy ChłopieDwa dni po moich urodzinach, więc trzeba się będzie wybrać z tej okazji do B90![]()

No to Marduk pojawi się w Gdańsku dwukrotnie w 2026.
Bolzer

Ta EPka to majstersztyk. Ależ to siądzie na żywo.Bolzer to takie złoto, że klękajcie narody
![]()
W sumie Testament się przyda, bo wyprzedał się ich koncert w tym miesiącu.Od jutra do piątku mają wlecieć na Mystic ogłoszenia z serii "Legendy Thrashu". Pobożne życzenie (pewnie mało realne): Slayer headem Dnia Slayera, czyli 6.06.2026.
Obstawiam, że ogłoszą Anthrax i Testament, a do tego wleci jakiś Overkill, Destruction lub D.R.I. Może powrót Sodom? Zobaczymy.
Nie no, Forbidden to eleganckie granie. Daleko są od słabo.No to na razie mamy ogłoszone Forbidden. Słabo jak na tydzień z "legendami thrashu". Oby następne trzy ogłoszenia były lepsze.
No to na razie mamy ogłoszone Forbidden. Słabo jak na tydzień z "legendami thrashu". Oby następne trzy ogłoszenia były lepsze.
Mystic sam sobie problem stworzył rzucając zapowiedzi "legend".Nie no, Forbidden to eleganckie granie. Daleko są od słabo.
Nie no, Forbidden to eleganckie granie. Daleko są od słabo.
Właśnie to jest sedno sprawy. Gdyby ogłosili po prostu "tydzień thrashu" to nie miałbym z tym żadnego problemu. Zgadzam się, że jest to dobre granie, ale gdzie im do miana legendy?Mystic sam sobie problem stworzył rzucając zapowiedzi "legend".
Wiadomo, że nie ściągną Slayera ale skoro rzucasz takie zapowiedzi, a potem dajesz na start Forbidden który jest dobry ale nie jest niczym szczególnym to dajesz powód do irytacji wszystkim, nie tylko malkontentom czyli 3/4 metalowców.