muzyka metalowa.

Nowa Lorna Shore podoba się? Deathcore/metalcore, nie jest moim pierwszym wyborem, ale chłopaki naprawdę fajnie grają.

Nowa Lorna Shore podoba się? Deathcore/metalcore, nie jest moim pierwszym wyborem, ale chłopaki naprawdę fajnie grają.
Deathcore to nie moja bajka, szczególnie z taśmy. Jednak czuję, że prędzej czy później wylądują na Mysticu. Wtedy na pewno dam im szansę. Widziałem z odtworzenia koncert z Hellfestu i dobrze to wyglądało.

Six Feet Under, Gathering, BLS i teraz Down, robi się zacne grono.

:antonio:
Patrząc na inne festiwale, zanosi się na to, że u nas wystąpią między innymi jeszcze Static-X, Marduk czy Cryptopsy, więc edycja powinna być naprawdę solidna. Niech wpakują Panterę na drugiego heada i ja już jestem ukontentowany.

Patrząc na inne festiwale, zanosi się na to, że u nas wystąpią między innymi jeszcze Static-X, Marduk czy Cryptopsy, więc edycja powinna być naprawdę solidna. Niech wpakują Panterę na drugiego heada i ja już jestem ukontentowany.
Cryptopsy to kolejny dowód, że Kanada umie w metal. Wspaniały zespół.

Więcej Anselmo, Mystic wytrzyma.

@Papieżak za dobrze tam macie w Gdańsku :antonio:
IMG_0084.jpeg

Ależ mi się odkopało porządne gówno którego dawno nie słuchałem. Polecam serdecznie Vektorka, thrash zapaskudzony cosmic blackiem i progiem, jak pan Voivod powiedział :antonio:

Od jutra do piątku mają wlecieć na Mystic ogłoszenia z serii "Legendy Thrashu". Pobożne życzenie (pewnie mało realne): Slayer headem Dnia Slayera, czyli 6.06.2026.
Obstawiam, że ogłoszą Anthrax i Testament, a do tego wleci jakiś Overkill, Destruction lub D.R.I. Może powrót Sodom? Zobaczymy.

Od jutra do piątku mają wlecieć na Mystic ogłoszenia z serii "Legendy Thrashu". Pobożne życzenie (pewnie mało realne): Slayer headem Dnia Slayera, czyli 6.06.2026.
Obstawiam, że ogłoszą Anthrax i Testament, a do tego wleci jakiś Overkill, Destruction lub D.R.I. Może powrót Sodom? Zobaczymy.
W sumie Testament się przyda, bo wyprzedał się ich koncert w tym miesiącu.

No to na razie mamy ogłoszone Forbidden. Słabo jak na tydzień z "legendami thrashu". Oby następne trzy ogłoszenia były lepsze.

No to na razie mamy ogłoszone Forbidden. Słabo jak na tydzień z "legendami thrashu". Oby następne trzy ogłoszenia były lepsze.
Nie no, Forbidden to eleganckie granie. Daleko są od słabo.
Mystic sam sobie problem stworzył rzucając zapowiedzi "legend".

Wiadomo, że nie ściągną Slayera ale skoro rzucasz takie zapowiedzi, a potem dajesz na start Forbidden który jest dobry ale nie jest niczym szczególnym to dajesz powód do irytacji wszystkim, nie tylko malkontentom czyli 3/4 metalowców.

Nie no, Forbidden to eleganckie granie. Daleko są od słabo.
Mystic sam sobie problem stworzył rzucając zapowiedzi "legend".

Wiadomo, że nie ściągną Slayera ale skoro rzucasz takie zapowiedzi, a potem dajesz na start Forbidden który jest dobry ale nie jest niczym szczególnym to dajesz powód do irytacji wszystkim, nie tylko malkontentom czyli 3/4 metalowców.
Właśnie to jest sedno sprawy. Gdyby ogłosili po prostu "tydzień thrashu" to nie miałbym z tym żadnego problemu. Zgadzam się, że jest to dobre granie, ale gdzie im do miana legendy?

Back