Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tragedia, kurwa tragedia.Slash koneser. Bardzo słuszna koszulka.
Axl brzmi średnio, szczerze mówiąc
Nie chciałem być okrutny. Tzw. łagodnik dzisiaj ze mnie.Tragedia, kurwa tragedia.

Powiem Tobie, że ciężko mi się na to patrzy, za dzieciaka ich wielbiłem na równi z Metallica, do dziś murem za nimi, ale niestety czasem już trzeba pożegnać się z występami na żywo.Nie chciałem być okrutny. Tzw. łagodnik dzisiaj ze mnie.![]()
I Duff McKagan. Tego gościa bardzo lubię jako muzyka, ale i jako człowieka. Prowadzi sportowy tryb życia, rzucił dragi. Z resztą widać po tym jak wygląda. Bardzo pozytywna postaćSlash ratuje ten występ.
To już bardzo mocna opinia.Powiem Tobie, że ciężko mi się na to patrzy, za dzieciaka ich wielbiłem na równi z Metallica, do dziś murem za nimi, ale niestety czasem już trzeba pożegnać się z występami na żywo.
Wielbić zespół to jedno, ale niestety czasu nie oszukamy BykuTo już bardzo mocna opinia.
PANIE TUREK KOŃCZ PAN TEN MECZ

Co tam się działo, bo zrobiłem sobie przerwę na taktyczny kibel i przygotowanie herbatki. Axl w obecnej formie źle działa na żołądek.O kurwa, popłakany siedzę![]()

Brzmiał jak Myszka Miki, dla mnie bardzo niesmaczny występ.Co tam się działo, bo zrobiłem sobie przerwę na taktyczny kibel i przygotowanie herbatki. Axl w obecnej formie źle działa na żołądek.![]()
Brzmiał jak Myszka Miki, dla mnie bardzo niesmaczny występ.
Ech. To przykre. Oby w takim razie skończył w miarę szybko, a Duff niech dalej ciśnie solowy projekt, bo słucha się tego nawet fajnieCzy nawet jak Mr. Herbert z Family Guy![]()
Też czekam na Metę! Czuję się znowu jak dzieciak, który zaraz będzie słuchał swojego ulubionego zespołu!!Eee, wywalać z tymi powtórkami. Może i Lamb of God był zajebiście dobry, ale dawać Metę!![]()
Tak jak pisałem wcześniej. Mam nadzieję, że ściągną ich na Mystic, bo to zespół jak najbardziej w zasięgu tej imprezy!Lamb potężnie brzmi![]()

Ciekawe ile wykupiło na BS a ile na Metallica2,5 mln luda na streamie![]()
Zajebiście się bawię na tym koncercie!Wyobraź sobie zobaczyć pod koniec lat 90 czy pod koniec 80Metallica cudowna, wielka

Ojj tak, ale zajebiście mnie to cieszy, że TAK oni obecnie grają. Oby utrzymali formę, bo za niecały rok ich zobaczę w ChorzowieWyobraź sobie zobaczyć pod koniec lat 90 czy na pod koniec 80![]()
![]()

A wtedy to ja dosłownie na chleb mówiłem bep, bo ten album się urodził parę miechów po mnie.Do dziś mam kasetę Garage Inc, którą dostałem do mojego wspaniałego Dziadka za ukończenie chyba 2 klasy w podstawówce![]()

A to ja już byłem wtedy prawdziwym "metalowcem"A wtedy to ja dosłownie na chleb mówiłem bep, bo ten album się urodził parę miechów po mnie.![]()