muzyka metalowa.

Po prostu nie zaglądam do neta, żeby nie mieć spoilerów. :fjedzia:
Swoją drogą, Tool bardzo dobrze wypada. Przede wszystkim nikogo nie próbują udawać i grają swoje. Tak się to robi! :conorsalute:
Pięknie grają, ja jestem zachwycony. Największą ochotę nabrałem, żeby posłuchać Aerosmith :bleed:

Pięknie grają, ja jestem zachwycony. Największą ochotę nabrałem, żeby posłuchać Aerosmith :bleed:
Tool był dzisiaj wielki i wspaniały. Nosz cudownie to było zagrane. Ja również będę słuchał Aerosmith w najbliższym czasie. I nie wierzę, że to teraz piszę, ale wyjdę mocno ze swojej bańki. Posłucham na dniach Yungbluda. Młody ma świetny wokal, co pokazał dzisiaj. Aż chcę posłuchać co śpiewa na co dzień.

Tool był dzisiaj wielki i wspaniały. Nosz cudownie to było zagrane. Ja również będę słuchał Aerosmith w najbliższym czasie. I nie wierzę, że to teraz piszę, ale wyjdę mocno ze swojej bańki. Posłucham na dniach Yungbluda. Młody ma świetny wokal, co pokazał dzisiaj. Aż chcę posłuchać co śpiewa na co dzień.
Czy Ty wiesz, kto teraz rozniesie scenę?!?! :bleed: :bleed: :bleed:

Kurwa byli wielcy. Slayer rozkurwił towarzystwo w drobny mak. SZEŚĆ CIRCLE PITÓW NA PŁYCIE DO RAINING BLOOD :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed:

Kurwa byli wielcy. Slayer rozkurwił towarzystwo w drobny mak. SZEŚĆ CIRCLE PITÓW NA PŁYCIE DO RAINING BLOOD :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed: :bleed:
barbara-kurdej-szatan-kurwa-kurwaaa-co-tam-sie-dzieje-oryginalny-post-instagram-twitter-bialorus-imigranci.jpg

Teraz Gunsi. Przyznam, że nigdy nie byłem fanem ekipy Axla, ale zobaczymy. Oby była powtórka z Tylera

A powiem Tobie, że Corgan tylko końcówkę miał słabą, a podrabiany papieżon finalnie nawet się wpasował :lesnarhappy:
Jeśli chodzi w ogóle o Ghosta to oni mają jedną śmieszną akcję na koncercie, która mnie zajebiście rozbawiła na Mystic 2023. Nie lubię totalnie tego zespołu, ale to jest dobre:

Back