Papieżak
UFC Welterweight
Ta, ale wywalone w to mam. Dla mnie takie przesunięcie jest okTo chyba jakiś bait, że to co oglądamy jest 2 godziny, po tym co się dzieje na żywo?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta, ale wywalone w to mam. Dla mnie takie przesunięcie jest okTo chyba jakiś bait, że to co oglądamy jest 2 godziny, po tym co się dzieje na żywo?!
Ta, ale wywalone w to mam. Dla mnie takie przesunięcie jest ok

Po prostu nie zaglądam do neta, żeby nie mieć spoilerów.

Pięknie grają, ja jestem zachwycony. Największą ochotę nabrałem, żeby posłuchać AerosmithPo prostu nie zaglądam do neta, żeby nie mieć spoilerów.
Swoją drogą, Tool bardzo dobrze wypada. Przede wszystkim nikogo nie próbują udawać i grają swoje. Tak się to robi!![]()

Tool był dzisiaj wielki i wspaniały. Nosz cudownie to było zagrane. Ja również będę słuchał Aerosmith w najbliższym czasie. I nie wierzę, że to teraz piszę, ale wyjdę mocno ze swojej bańki. Posłucham na dniach Yungbluda. Młody ma świetny wokal, co pokazał dzisiaj. Aż chcę posłuchać co śpiewa na co dzień.Pięknie grają, ja jestem zachwycony. Największą ochotę nabrałem, żeby posłuchać Aerosmith![]()
Czy Ty wiesz, kto teraz rozniesie scenę?!?!Tool był dzisiaj wielki i wspaniały. Nosz cudownie to było zagrane. Ja również będę słuchał Aerosmith w najbliższym czasie. I nie wierzę, że to teraz piszę, ale wyjdę mocno ze swojej bańki. Posłucham na dniach Yungbluda. Młody ma świetny wokal, co pokazał dzisiaj. Aż chcę posłuchać co śpiewa na co dzień.

NO KURWA PRZECIEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!SLEEEJEEEER KURWAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chłopie takie nazwiska, zespoły!! Zobaczyliśmy też masę nazwisk, które niestety może i już ostatni raz weszły dziś na scenę...Już prawie 1,8mln to ogląda. To jest jakaś abstrakcja
Prawda, ale nadal to do mnie nie dociera...Chłopie takie nazwiska, zespoły!! Zobaczyliśmy też masę nazwisk, które niestety może i już ostatni raz weszły dziś na scenę...
Czy prosić o jeszcze jedną płytę Slayer to wiele?! Widać, że Chłopy mają radochę z bycia na scenie.Tom w świetnej formie! Widać też, że humor dopisuje![]()
Kurwa byli wielcy. Slayer rozkurwił towarzystwo w drobny mak. SZEŚĆ CIRCLE PITÓW NA PŁYCIE DO RAINING BLOOD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muzycznie myślę, że będzie petarda, jednie Rose może brzmieć średnio, mówiąc delikatnie.Teraz Gunsi. Przyznam, że nigdy nie byłem fanem ekipy Axla, ale zobaczymy. Oby była powtórka z Tylera
Jeśli chodzi w ogóle o Ghosta to oni mają jedną śmieszną akcję na koncercie, która mnie zajebiście rozbawiła na Mystic 2023. Nie lubię totalnie tego zespołu, ale to jest dobre:A powiem Tobie, że Corgan tylko końcówkę miał słabą, a podrabiany papieżon finalnie nawet się wpasował![]()