muzyka metalowa.

Liczę na to że zepną poślady przy takiej publice, skala jednak czasem motywuje mam wrażenie kapele na woodzie. Można też zawsze liczyć na to że na Mysticu po prostu zjebali dokumentnie
:awesome:
No na Mysticu była katastrofa xD. Tamten koncert zapamiętałem jako najgorszy z 2024, a obejrzałem w zeszłym roku ponad 90 zespołów na żywo, w tym Scooter i Ich Troje. :goldi:
OJ KURWA TAK, JAK NIE ZROBIĄ LIVE'A Z TEGO KONCERTU TO BĘDZIE ZBRODNIA PRZECIWKO LUDZKOŚCI. Prawdę powiedziawszy to kurwa nie wiem czy jeżeli cena nie będzie sensowna jeżeli będzie dostęp, to bym nie wykupił - domowy koncert pożegnalny Sabatów to lepsze niż nic. Tym bardziej że na koncercie Ozzego na którym byłem miałem taką gorączkę że połowy nie pamiętam xD
Ten koncert na 100% będzie w PPV. Jedna knajpa w Gdyni robi normalnie wieczór z transmisją live. W trakcie pisania komentarza znalazłem link do streama, kosztuje niecałe 55 zł. Bierę to. :bleed:
https://backtothebeginning.com/

No na Mysticu była katastrofa xD. Tamten koncert zapamiętałem jako najgorszy z 2024, a obejrzałem w zeszłym roku ponad 90 zespołów na żywo, w tym Scooter i Ich Troje. :goldi:

Ten koncert na 100% będzie w PPV. Jedna knajpa w Gdyni robi normalnie wieczór z transmisją live. W trakcie pisania komentarza znalazłem link do streama, kosztuje niecałe 55 zł. Bierę to. :bleed:
Chyba wykupię dostęp plus koszulka pamiątkowa :antonio:

Ależ się wieczór srogi szykuje :antonio:

Kurde, chyba jeszcze pogadam ze znajomymi... Trzeba spróbować ogarnąć konkretny sprzęt grający dla tak okrutnego koncertu. :bleed:
Boję się, że kondycyjnie Ozzy może bardzo niedomagać czy Billy na bębnach :childcry: Nie wiem czy Oni nawet nie mają mieć, przerw co kilka kawałków.

Boję się, że kondycyjnie Ozzy może bardzo niedomagać czy Billy na bębnach :childcry: Nie wiem czy Oni nawet nie mają mieć, przerw co kilka kawałków.
Mi się wydaje, że właśnie przez to Black Sabbath zagra może 5-6 utworów.

Jest rozpiska godzinowa. Sprint jak skurwysyn, ale podoba mi się to. :antonio:

EDIT: chujki sobie doliczyły 20 zł w podatkach i w opłacie serwisowej. :korwinlaugh:

Last edited:
Faktycznie 15 min grali, jak na rozpisce jest napisane?
Ta, nakurwiają sprint, ale koncepcja się trzyma kupy. Ja to traktuję coś jak benefis Adama Małysza. Masz masę gwiazd, które przychodzą się bawić sportem (czy w tym wypadku muzyką) i tyle. Ja najbardziej czekam na te supergrupy no i na kolejne niespodzianki. Btw. z Eloyem i Mario do Mastodona dołączył wtedy Carey z Toola. Dopiero po chwili zatrybiłem kto był tym trzecim bębniarzem. :beczka:

Ja kupuję dostęp na chwilę przed wyjściem Sabbath na scenę! Mam nadzieję, że nie będzie problemów z płatnościami itp.
U mnie wszystko siadło elegancko parę godzin przed. Stream śmiga zajebiście dobrze. Btw. z ciekawszych, choć niespodziewanych występów, zaliczył Yungblud w pierwszej supergrupie. Facet świetnie zaśpiewał Changes Ozzyego. Jak go zobaczyłem z początku, poczułem duże obawy, ale koleś ma zajebisty głos i wykonał to mega dobrze.

Swoją drogą @Jeff, ten koncert jest dostępny jeszcze 48h, więc ponadrabiaj sobie poszczególne występy, jeśli będziesz miał moment. :conorsalute:

Kurde, słuchałem miesiąc temu Cantrella na żywo, gdzie drugim wokalem był Greg Puciato i uczciwie przyznam, że z utworami Alice In Chains radził on sobie lepiej od DuValla.

Zapeszyłem z jakością streama. Właśnie wyjebało dźwięk. 700k ludzi na streamie się właśnie wkurwia. :beczka:

Back