MMA Tycoon - gra online

Już dostałem przeciwnika dla Emo :-) Gośc ma niższe ID o wiele, ale jego primaries... no sami sobie zobaczcie, nie miałem serca odrzucić takiej walki :-)

http://mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=143799

Sethcab, ale śrubujesz rekord Emotionsowi, najpierw okłamujesz kumpla, który ustala gameplan jego rywalowi :P a teraz dostajesz jakichś leszczy ;DDD

Jedziesz z nim jak Randy z Toneyem ;) A mój CJ ma walkę z typkiem 15 MT ,8 zapasy i nic więcej, typek jest już emerytem, pytalem jego bylego menadzera,ale niewiele mi pomogl, napisal tylko "He's gonna kick you!" :))) ciekawe jakie ma secondaries, moze wylozyl na TD, skoro ma nick "MT Trainer";)

Ja w ciągu 30godzin mam 4 walki, będzie ciekawie, ale i bardzo ciężko.

Daro to pewnie same kicki masz z tego solidnego MT?:>

A,fakt, pomylili mi sie jakos;)

Wez lepiej poradz jak walczyc z typkiem 15 MT, 8 zapasy moim CJ'em 9 zapasy i purple belt...

Hmm CJ ma granite chin? Bo jezeli tak to da rade, Takeshi ostatnio z boxem 1 i mt 1, striking defense na 10 wytrzymal 3 rundy tez z gosciem z MT na 15

Ok stworzyłem na początek takiego: 1-1-1-brown http://www.mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=154106
Iść do jakiegoś gymu z Elite coachami za 300$ czy zostać w tym podstawowym Cozad za 50$ ?

Cozad brudny jest, poszukaj najtanszego gymu w twoim miescie idz tam i trenuj cardio do 10 a potem sile do 7-8

Nie walcz, trenuj zapasy, zebys mogl obalac, TO obys mial na 12 chociaz...

Cozad,ble...lepiej skombinuj kasę i siedz w takim za 600 dolcow;)

Sethcab, no oby,niektorzy z granite chin po headkicku padali i tyle;) pewnie polegne, ale wolalbym nie...

zawodnik tyle ma,czy Ty jako menadzer?

Zgarnij z free agenta jakiegos goscia z kupą kasy i ją upierz u nas w Gilopie amsterdamskim;)

Ja bym stawial przede wszystkim zapasy ...tak jak robilem z moim mlodym 18letnim brownem, ale dotrenowalem tylko do 5 i i tak go zwolnilem... Lepiej ich trenowac do czasu zapasow chociaz na 6, potem obic jakiegos leszczyka bez parteru, albo chociaz zapasow i dalej trenowac, bo moim zdaniem dopiero zapasy na 9/10 i TO na 12-15 to solidny parterowiec. Ciezka dola z tymi mlodymi...i obys mial fast learnera z mocną szczeną...

PS: Moj wyrzucony malolat tez byl w 185:D

Próbuje od paru dni łapać free agentów ale żaden do mnie nie przyszedł :(
Mam fast learnera, mocną szczene i kowadło zamiast dłoni ;)

Zrob jakichs starszych, ktorzy od razu dadza rade walczyc, zapasy minimum na 7 TD na 12, polecam brown belta dorobic...inny moze byc bokserem z tymi podanymi parametrami, no i nimi zarabiaj. Pozniej mozesz pyknac jakas dotacje lub dwie i przelejym Ci na innego fighteera lub damy Tobie i sam zawodnikowi przekazesz:)

No tak...byleby nie walczyl;P To cardio najpierw...ja tam sile olalem i jakos to mi wielce nie przeszkadza, rozumiem kwestię kondycji, ale po co każą sile tak ladowac?Rozumiem, ze latwo, ale bez niej raczej tez sie da zyc...byle chociaz byc szybkim ;)

Co do treningu Cardio, jak sądzicie, Reduce Energy Lost i lecimy Cardio czy odzywki pod cardio, ale wtedy treningi same w sobie wiecej energii zzerac beda?Ja robie na odzywkach REL i tez nie jest zle, juz nie mam nikogo ponizej 10 w cardio, a niektorzy od 4/5 zaczynali i zbytnio sie na tym nawet nie skupialem, samo roslo w trakcie roznych innych treningow i sparingow:)

No i pozostaje kwestia Circuit Training by rozwijac tez inne fizyczne, czy typowe Cardio...w sumie na start to chociaz,zeby te cardio podszlifowac polecalbym wlasnie "Cardio" nie CT.

Ma ktoś coś kasy odpalić na odżywki Reduce Energy Loss pod kondyche albo już gotowe odżywki?

Który klub wybrać pod cardio ?

http://www.mmatycoon.com/gympublic.php?gmid=1772 - 20$ Spotless / Brand New
czy
http://www.mmatycoon.com/gympublic.php?gmid=1004 - 25$ Pristine / Good

Przelałem Ci na menadżera 2tysiące dolców na mały rozruch, bogaty nie jestem, ale pomoge koledze;)

Szczerze to do Cardio Adibowi wogle gym potrzebny?Trenując Circuit Training tak, ale trenując same Cardio to może nawet w Cozadzie...i tak trenuje sie chyba samemu...

Lepszego czegoś poszukaj...gdzie chociaż trenują CT. Drogie te gymy w Rio, tu masz jeden od Fizycznych parametrow - http://mmatycoon.com/gympublic.php?gmid=1507

Increase Stamina obowiazkowo, o wiele szybciej leci :)

Ja sypne zaraz ci piątke Adib.

Edit: poleciało.

Sethcab, ale wiecej energii straci na poszczegolnych sesjach;) a cardio i tak dosc latwo leci, praktycznie co sesja to jeden przeskok, a w koncu nie przeskoczy o dwa plusy czy dwa minusy na raz;)

Sethcab, hehe jakie przebicie mej dobruduszności...i tak bylem pierwszym samarytaninem ;P

Adib, stwarzaj kolejnych fighterow, polecalbym jednego grapplera, 25lat,zapasy 12, blue belt,podtrenujesz i bedzie purpura...i jeden moze byc striker,z zapasami tak by bronic obalen...

Uwierz mi, Increase Stamina daje wiecej :) Sam zawsze dawalem reduce energy ale w ostatnich dwoch nowych fajterach dawalem increase stamina i wychodzi o niebo lepiej.

Edit: A no i przeskoczy :P zdarzylo mi sie nawet z 2-- na 2++, albo z 4++ na 5- itp

Edit2: Wiesz nawet nie myslalem zeby przebic, kisi mi sie ta kasa w organizacji, Hightower teraz cos dziala z rekrutacja ale i tak tego sporo jest no to wspomoge rockersa :d

O kur...to zes mnie rozlozyl na lopatki teraz tym :D to Adib kupuj odzywke jakas tania,ale dobrą increase stamina:) chyba sam sobie kupie jak ktorys bedzie potrzebowal.

Dziękóweczka Panowie.

Czyli trenować w jakimś tanim gymie Cardio czy w jakimś droższym CT ?

Kupiłem 10x REL 160 za 50$.

Cardio cardio :P Ct ci podnosi ogolnie fizyczne, a cardio jest ci potrzebne conajmniej na 10 zeby potem energi mniej spadalo na treningach i zebys nie musial robic przerw pomiedzy treningami zeby naladowac ową energie.

Ja bym olal oba i poszedl do jakiegos za 600....

Jest kilka topowych w Rio z wolnymi miejscami...podpatrz co potem bys chcial trenowac to wybierzesz taki, w ktorym juz to bedzie. Np jak bedziesz chcial takedownsy robic potem to się zapisz tam gdzie maja elite coacha wrestlingowego i niewielu chetnych na jego sesjach...ja tak się kieruje przynajmniej wyborem gymu:)ide tam, gdzie jest wiecej opcji trenowac tego co mi potrzeba i mniej ludzi oblega dane sesje...no i oby trener mial niewiele łącznie sesji na sobie,to co w nawiasie obok jego nazwiska.

PS: Choc w sumie jak masz jechac cardio....to nie wiem czy nie szkoda tych 600dolcow...

PS: Nie dolaczaj teraz!!!!Dolacz po 00:55 w Polsce, bo w innym wypadku zgarna Ci sumę przed 00:55 i o tej godzinie ponownie...

O 00:55 pobierania jest oplata co czwartek...w sumie to z nocy z czwartku na piatek...A na starcie, przy dobijaniu do gymu placisz tak czy siak daną kwotę...wiec juz lepiej poczekac do 00:56...

Witam. Jestem nowy na forum jak i w grze. Troche tych stron jest do przestudiowania, wiec sorry jak zadaje pytanie które czesto pada. Mozna jakos wykupic VIPA nie mając PayPala?

Pzdr

No tak tylko że po co mam płacić 600$ jak moge 20/25$
Chce Cardio najpierw do 10.

To chyba nie ma różnicy w jakim klubie nie ?

Jestem w Cozad MMA co biorą 50$ i mam włączone Full Time...

Nie mam paypala, oplacal mi dwukrotnie ktoś. Polecam Uefo. http://mmatycoon.com/managerprofilemanager.php?MgrID=52837

Adib wydaje mi sie, ze nie, ale niech sethcab potwierdzi...

Back