Hightower, z tymi zapasami to TD i body kicki i high kicki przy takim MT:)gosciu ma jedynie zapasy :)
Sethcab, trudniej obalac przy low kickach?Moim zdaniem sa najlatwiejsze do przechwycenia, w zyciu, wiec myslalem, ze i w grze, dlatego moj MT nie bedzie kopal nisko zapasiora, tylko staral sie go znokautowac high kickiem, swoją drogą mowie o 3 starciu Van Der Hook vs Cable, jedna decyzja dla mnie,bo bronilem obalen,w drugiej jakos sie nie udalo, teraz jestem juz lepszym wrestlerem, a i chce dotrenowac TD na 13, bo mam 12 i dwa plusy i prowadzic walke w stojce, w parterze, on i ja purple, ale on bardziej na submission kladl nacisk dotąd, wygral ze mna poddaniem...po ciosach wlasnie, a liczylem, ze moje 12 sub defence i 12 swoja droga subsy t raczej jego sklonia do klepania...
1 raz chce dac dosc mocno w dmg?Moze to dac wygraną jakims high kickiem?Wtedy byla decyzja, mocno go skopalem, ale ostatnia jego porazkla to 2 runda i TKO, wiec moze dam rade mocno uderzyc i zamroczyc rowniez...
Moim zdaniem, wszystkie przyjmowane ciosy spowalniaja, jak i nieudane, nietrafione...
PS: Pinheiro, na ktorego walke narzealem wczoraj, dostal rewanz,za 5 dni od razu :D teraz prosba,sethcab i inni kumaci, jak go pokonac?Ja boks,6 on,8,MT na 1 obaj,on zapasy 11,moje 12,on purple belt,ja blue i lada chwila purple,ale pewnie w tyle dni to nie zrobie znowu,choc taki zamiar mialem juz wtedy:)Staralem sie obalac i GnP skonczyc, ale nic sie nie dzialo, on tylko klinczowal, cignal garde itp i nic mi w zasadzie nie zrobil...a moze brawl,mimo jego lepszego boksu...teoretycznie. To link walki w sobotę...Pomozcie;]
http://mmatycoon.com/fightcommentary.php?FTID=340109