MMA Tycoon - gra online

Semper - gadalem o tym z sethcabem - jak chcesz zeby Ci zalozmy bjj wskoczyl , to robisz tak :

Bjj sparing - submission - def grappling - bjj sparing - sub - def grappling i takie koleczko sobie jedziesz :) ja tak robie i skille skacza jak gumisie po soku z gumijagód :)

Powiem temu amerykancowi zeby to zalatwil :P jak narazie typ jest srednio ogarniety , mam nadzieje ze sie obudzi

Okej. Jakbyś jeszcze poinformował wszystkich w gymie o tym, to by było super, bo niektórzy ustawili trening i pewnie nie zaglądają do siłowni.

Uefo, Twój sposób zadziała jeśli ustawię 3 sparingi zapasów w tygodniu i pomiędzy to wsadzę takedown def?

Po za tym masz u mnie któreś już piwo z kolei :D Tyler epicko wygrał ostatnią walkę :P

No powinno zadzialac :P Ja tak robie i jest okej.

Co do walki - Twój przeciwnik to niezły matoł, próbował iść na wymiany bokserskie z Tobą i to musiało się tak skończyć :D Gratulacje

A ja już 33-8 i 3 remisy :)

Tej nocy Kalifornijski dzieciak CJ Johnson wygrał swoją 3 walkę, miała być decyzja i obicie twarzy brown beltowi, ale był zachłanny, chciał obalać co rusz lepszego zapaśnika i po chwili był zmęczony, jak i zamroczony, potem knockdown i dokończenie GnP :)

Uefo, mowisz, ze sama logika zmiennosci i probowania kazdej z opcji danej plaszczyzny, w tym wypadku BJJ faktycnzie az tak skutkuje?Ja np glownie BJJ swoim szkole trenujac submission, bo def grappling to wszyscy niemalze na 12 mają :P ale subsy już nie...no i na przemian z BJJ sparring, chociaz staram się nie olewać innych opcji, zeby staty nie spadly jednak...

B2K - tak mi sie wydaje :P zobacz sobie na skillsy moich zawodnikow, ciagle rosna.

Outcast - jak sie zalogujesz na profil to czeka Cię miła niespodzianka :)

Odradzam organizacje GAMMA contenders w Las Vegas. Czekam na oferte (!) walki już 22 dni, skille spadają, klauzule mam na 35 dni. Nagroda za poddanie wieczoru...100$. Co za cioty, napisałem gościowi żeby mi dał walke albo rozwiązał kontrakt to nawet mi nie odpowiedział

Noodles, na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że mam podobnie z No Exit FC, czasami podrzucą jakąś ofertę walki, ale korzystną tylko dla mojego przeciwnika :/

Jeszcze mi nie dali VIPa. Mam nadzieję, że jeszcze dziś się doczekam. Palę się już do wysyłania kontraktów :).

B2k... tak myślałem po rankingach że tak się to skończy, CJ Johnson vs Capoeira Oliveira :P Zastanawiam sie czy przyjmować walkę, bo nie mam szans właściwie :P

No i znowu nie moge edytowac :(

Kurde Tarken, spusciles takie lanie swojemu przeciwnikowi ze poszedł na emeryture :P

Outcast - doczekales się :) było by spoko jakbys fightera zrobil w helsinkach ;d aha i nasz alliance jest dla Ciebie otwarty

Nienawidze pisać postu pod postem no ale te głupie ustawienia nie pozwalaja mi edytowac po godzinie czasu :P

Tak czy siak, mam dla was odpowiedź. Pasek sie napełnił, skill nie spadł, tak jak mi pisał ten typ już zanim wprowadzili szare paski.

8VBPv.jpg

Ja miałem przez pewiem czas ten czerwony pasek, i też skill nie spadł ale to chyba spada poprostu o jakąś wartość np 0,1 wiec jak skill ma dokłądną wartość np 101,3 to odrazu nie spadnie na niższy... tak ja to rozumiem.

Możesz mieć racje.

Ogólnie kogo mam z rockersów prócz Tarkena? Bo mam jeszcze kilku polaków :P Dla przypomnienia moja organizacja to IFC.

A no i plakat dla IFC2. Chyba najgorszy z wszystkich jakie do tej pory zrobiłem :(

bIVeP.png

To tak wyglada sprawa z Attitude, rozumiem, ze moi wszyscy mają random, no coz, MMA w koncu, primaries i tak maja rozniste ;)

Sethcab Capoeira to Twoj fighter?No niezle...Troche glupio w tym ukladzie, no ale patrze, typek 4-0, ja 3-1, walka i tak ciekawa, hidden mogą decydować, ale licę, ze skonczy sie wedlug planu, bo CJ to taki Urijah ma byc, stad tez ten entrance, ogolnie zapasy przodują no i ksywa California Kid :D

Co do paskow, kompletnie nic nie spadlo?aden minusik,plusik itp? No i wogle skad te szare paski ;D

Pomimo calej sympatii dla Sethcaba , obstawiam wygraną Born2Killa, jak ktos chce sie zalozyc to smialo ;D

Ta, ja sie moge założyć że przegram :P To moj pierwszy fajter takze w ogole zwaliłem, primaries ma na stójke a ukryte na parter, stąd tyle subów :P No ale nie wyrzuce go bo rekord ma moze go jakos zrownowaze kiedys

Nic nie spadło ^_^

Ustawienie w stójce Accuracy i Counter na prawie 100% daje ogromne szanse na zwycięstwo (o ile oczywiście poziom rywala w miarę zbliżony). Ma to być naprawione w tym tygodniu i miejmy nadzieję, że będzie, bo psuje to całą zabawę.

Ostatnio moim dwum lepszym zawodnikom strasznie harata morale i nie mam pojęcia czemu, co chwile nabijam koszulkami ale jeszcze tak nie miałem zeby leciało:

http://mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=126059
ten wrócił po walce i w pierwszym treningu po odpoczynku spadło mu ze 100 do 89, jedyne co mi przychodzi do głowy to to że trenował cardio z kontuzją ale niewiem czy to ma coś do rzeczy.

http://mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=113352
co do tego to już nie mam pojęcia czemu regularnie mu morale leci w dół.

morale leci jak trenujesz i jestes kontuzjowany, albo jak regularnie ustawiasz mu sparingi z danej dziedziny, bo chlop sie nudzi :P czyli jak ma caly czas np wrestling drills to predzej czy pozniej morale beda spadac.

EDIT : Jak ma ktoś fightera w helsinkach i chce invita do prywatnego gyma to niech pdobija, potrzeba nam ludzi.

Back