MMA Tycoon - gra online

Uefo- widziałem że nie masz plakatu na nadchodząca gale, więc jeżeli chcesz mozesz wykorzystać to:

genesis10.jpg

Na kolejnej gali - Bryan Dann vs Alejandro Santiago walka wieczoru. Ogolnie mam 2 eventy w ten weekend, ale to drugi plakat zrobi sethcab. Jeszcze raz wielkie dzięki za ten poprzedni, naprawdę kozak :)

kogo mam Ci zasponsorować?

Aha, jak ktos ma fightera w helsinkach i chce invita do prywatnego gyma niech podbija

Dobra. Panowie, ale kupujcie ciuszki w gilopie, wtedy wiecej hajsu na sponsoringi bede mial.

Ladies and gentlemen, after 0:24 of round 1, we have a winner by way of Submission (Armbar). Capoeira Oliveira!

Tak się kończy gdy jakiś zapaśnik z białym pasem próbuje obalać moich zawodników. Allow takedowns ustawione, finish na 90% i pojechane :D

Ogólnie robiłem tego Capoeire z myślą o stójce a jak na razie 4-0 (3 sub, 1 (T)KO) :P Ostatnią walkę mam w kontrakcie, chyba po niej troche potrenuje MT do 10, wbije brązowy pas i będzie niszczył :D

Uefo a dobry masz ten gym?

Mam jednego w miare dobrego jak na mnie zawodnika w Helsinkach:)

Uefo a jaki Ty masz nick w grze bo myślałem, że Ty to Ufcowski :P

A dzięki byłem blisko:)

Gym wygląda średnio chyba największa zaleta to sparingi?

Masz jakiś plan jak rozruszać ten gym może jakieś wpłaty na lewo np. 1000$ tygodniowo i zredukować skład lub zatrudnić jeszcze trenera.

Czy w tym mieście masz za mało zawodników żeby zrobić taką świątynie do trenowania:)

jasne, ze chce zrobic swiatynie do trenowania, niestety kurde powierzylem prowadzenie tego gymu srednio doswiadczonemu typowi, ktory boi sie ryzykowac, a do tego u mnie ostatnia gala finansowo nie wypalila tak jak myslalem ze wypali i ciezko mi go wesprzec finansowo. Ale jak najbardziej w planach jest zatrudnienie kolejnych trenerow. Gym ma okolo tydzien, nie od razu Rzym zbudowano :P

Mnie się marzy właśnie taki zamknięty gym z pomocnymi zawodnikami nie patrzący tylko na siebie ale i pomagający w miare możliwości.

Jeśli w ogóle mogę prosić zaproszenie dla Rafala Kozaka ksywa DESTROYER :)

Zaproszenie niech wisi a ja ze swojej strony mogę przelać 2000$ na wybrany przez Ciebie cel (odezwe się w grze)

A ja zachęcam do tworzenia zawodników w Rio :P Wagi od piórkowej do ciężkiej mile widziane. Opisy eventow, plakaty, bonusy i inne pierdoły :P

Wymyśliłem już nazwę dla organizacji, porobiłem grafikę, czekam tylko na VIPa. W jakim mieście radzicie tworzyć federację? Myślałem o Londynie lub Montrealu. Swoją drogą, czy baza mojego menadżera może być inna niż baza organizacji?

jasne, że tak. Z tych dwóch to rób w londynie. Anglicy to konkretni ludzie + duzo osob robi fighterow w londynie

Menda jesteś Uefo :D Narobiłeś mi smaku na kupno vipa ^^

BTW Wybaczcie, że ciągle się pytam, ale muszę:

Mój fighter:

http://www.mmatycoon.com/fighterprofilemanager.php?FID=142280

Przeciwnik:

http://www.mmatycoon.com/fighterprofilepublic.php?FID=65158

Counter ustawię pewnie na jakieś 70%, zastanawiam się tylko nad suwakiem damage/accuracy... Najbardziej optymalne byłoby ustawienie na jakieś 50%, ale nawet jeśli trafi choćby jeden cios to nie mam pewności, że go uśpi zanim mnie obali ;/

P.S Obiecuję już nie brać debilnych walk i później prosić o rady na forum :D

Sethcab, bo to po części Twoja wina ^^ Poleciałem na ten bonus, który i tak był zbędny, bo Tyler cudownie wyzdrowiał :D Tak czy siak, przeciwnik jest na wygranej pozycji dzięki zapasom ;/

No ale pytałem się czy chcesz przyjąć zanim wysłałem oferte : P A bonusik dostałeś także csiiiiiii ^_^

Oj tam :P Nie mam do Ciebie żalu, ale jak przegram tę walkę to następnym razem dajesz mi jakiegoś kelnera xD

Tarken - dobry masz box, tzn punch technique ? Jak tak to ustawiaj accuracy/damage na 50% i na 70% counter, 100% stay standing 60% single shots, 60% head punch, 100% punches i moze da rade.

Sethcab - diss za ch***we ustawianie walk, przynosisz ujme naszemu aliansowi ;P

Dzięki Uefo.

Oficjalnie wybaczam Sethcab'owi, bo sam zgodziłem się na przyjęcie tej walki :D

Z kim lepiej sparować :

a) mój zawodnik (5) + 15 innych ( 12,3,11,5,10,6...) łącznie wychodzi (10)

b) mój zawodnik (5) + 1 gość (8)

legenda- (w nawiasie ich skill)

edit. czy jak chcę podnieść bjj z 6na 7 to pomocne jest trenowanie np. kończeń czy tylko sparingi mają na to wpływ? Czy jakieś tam plusiki wzrosną pytam się bo mam te skile na 11 i nie chcę tracić czasu bo na 12 to chyba za miesiąc wskoczy:)

Back