Polish Experiment
BAMMA Flyweight
Redakcja wraca do świata mediów, obiecanym od miesięcy wywiadem z Wiktorią.
Tęskniliście bydlaczki?
Tęskniliście bydlaczki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tęskniliście bydlaczki?

Przyznaj że jesteś zazdrosny bo bije więcej od Ciebie...Hahahaha zmień tytuł na Wiktor Czyżewski bo transol jak sam skurewnsen
Tradycyjnie nie oglądam podludzi co obrażali polskiego żołnierza, który został zabity gdy bronił naszych granic przed najazdem brudu rozmaitego

Chyba konia.Przyznaj że jesteś zazdrosny bo bije więcej od Ciebie...
![]()

Może mu psycha klękła
Potężny Bydlak nie pęka tak łatwo.
Prędzej poszły pozwy od tej drugiej redakcji.

Potężny bydlak!
Kasjusz?Redaktor Krystian chyba po lewatywie

Podobno to nie on :-DKasjusz?![]()

Detektywi cohones przekopią łaskawie twórczość Kasjusza i przeprowadzą analizę porównawczą. Społeczność czeka.Kasjusz?![]()
Chyba po wylewieRedaktor Krystian chyba po lewatywie
Bije to ona konia swojego i drugiego. Krzywdę sobie straszną robią te laski ładując środki bez pomyślunku.Przyznaj że jesteś zazdrosny bo bije więcej od Ciebie...
![]()
W perspektywie kilku lat będzie wyglądać gorzej niż Cyborg albo Gabi 

Krzywdę sobie straszną robią te laski ładując środki bez pomyślunku.
Ale szczena. Teść wzrósł mi do poziomu niespotykanego u czterdziestolatka od samego patrzenia.Odpaliłem wywiad żeby zobaczyć jak wygląda bohaterka bo z Waszych komentarzy wnioskuje że strasznie. Macie rację PanowieW perspektywie kilku lat będzie wyglądać gorzej niż Cyborg albo Gabi
![]()
![]()
Kariera!Bije to ona konia swojego i drugiego. Krzywdę sobie straszną robią te laski ładując środki bez pomyślunku.
Na końcu powinien polecieć slajd dedykujący wywiad tym którzy opuścili nas przedwcześnie.Czujesz tą aurę?! Ta moc?! Teraz będziesz miał tyle siły, że będziesz rwał książki telefoniczne na rozgrzewkę przed wstaniem z łóżka.Ale szczena. Teść wzrósł mi do poziomu niespotykanego u czterdziestolatka od samego patrzenia.