MMA POLSKA OFICJALNY - Wywiad z Wiki Czyżewską

Hahahaha zmień tytuł na Wiktor Czyżewski bo transol jak sam skurewnsen

Tradycyjnie nie oglądam podludzi co obrażali polskiego żołnierza, który został zabity gdy bronił naszych granic przed najazdem brudu rozmaitego
Przyznaj że jesteś zazdrosny bo bije więcej od Ciebie...
:deniro:

Odpaliłem wywiad żeby zobaczyć jak wygląda bohaterka bo z Waszych komentarzy wnioskuje że strasznie. Macie rację Panowie :conorsalute: W perspektywie kilku lat będzie wyglądać gorzej niż Cyborg albo Gabi :gabi_much_love:

Wiktor.png
:siuu:

Last edited:
Krzywdę sobie straszną robią te laski ładując środki bez pomyślunku.
Odpaliłem wywiad żeby zobaczyć jak wygląda bohaterka bo z Waszych komentarzy wnioskuje że strasznie. Macie rację Panowie :conorsalute: W perspektywie kilku lat będzie wyglądać gorzej niż Cyborg albo Gabi :gabi_much_love:

Wiktor.png
:siuu:
Ale szczena. Teść wzrósł mi do poziomu niespotykanego u czterdziestolatka od samego patrzenia.

No i zielony nie dotrwał do wymarzonego wywiadu :płacz: Na końcu powinien polecieć slajd dedykujący wywiad tym którzy opuścili nas przedwcześnie.

No ale sama jakość dalej top. Pytania dukane z kartki, prowadzący w stresie jak na odpowiedzi na majcy a wszystko to nagrywane siemensem C75

Ale szczena. Teść wzrósł mi do poziomu niespotykanego u czterdziestolatka od samego patrzenia.
Czujesz tą aurę?! Ta moc?! Teraz będziesz miał tyle siły, że będziesz rwał książki telefoniczne na rozgrzewkę przed wstaniem z łóżka.

O to chodzi!! BRUTALNA SIŁA UUUAAA!

Back