Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaczyna się zawsze chwila po 19, nie wiem jak kolejność - nie ma jeszcze rozpiski czasowej. czuję, że da Asie jakoś na początek, bo dzisiaj dużo gwiazd które lubią zostawiać na potem. jak będzie już szczegółowo to napiszę. :)@baju
O której naszego czasu jest to mma hour z Asią?
Śmiało tłumacz ziomek te wywiady i się nie pytaj.Mam małe 'drapanie' żeby wrócić z kącikiem, ostatnie wywiady mega mi się podobały.
Thoughts?

Hahah, wiedziałem, że Ci podpasuje. Myślę o wolnym czasie w pracy, można byłoby go wykorzystać odpowiednio. :-)Śmiało tłumacz ziomek te wywiady i się nie pytaj.![]()
Tu już nie chodzi o samo tłumaczenie, bo to akurat MMA Hour niemal w całości obejrzałem live, ale Ty potrafisz z tych tłumaczeń taką historię ułożyć, że to się zajebiście czyta. #wazelinkanawieczórHahah, wiedziałem, że Ci podpasuje. Myślę o wolnym czasie w pracy, można byłoby go wykorzystać odpowiednio. :-)
Tego potrzebowałem. Tęsknisz, co? Ogarnę system, potrzebuje chwili jeszcze. :-)Masz moje błogosławieństwo Bartek!
Anderson Silva, VB, Hendo, to jego cele. rozmawiali z agentem TK, UFC jest zainteresowane wszystkimi zestawieniami, Kennedy chciałby jednak najbardziej Vitora jeśli ten wygra z Danem. rzuca też propozycją, że pobije Spidera w walentynki, haha. Tim również bardzo chciałby zmierzyć się z legendą Fedorem, strasznie mu na tym zależy, to widać. zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praktyce. :)Tim złapał, Zarkawi? wymówił to jako "Alkawi" (był to drugi człowiek, którego chcieli - zaraz po bin Ladenie), tak mi się przynajmniej wydaję, ale nie mogę nic na ten temat znaleźć w necie. mam nadzieję, że się spodoba, heeeeej!!
Możesz przytoczyć początki tego konfliktu?Tim w programie był 2.5 miesiąca temu, kiedyś z Arielem się mocno hejtowali (Kennedy strasznie go jebał, nawet mu groził, lol)

ciężko kibicować np. takiemu Coltonowi Smithowi, ale ogólnie Tima nazywać płaczkiem (Romero i jego stołek) to jakaś padaczka znając go jako człowieka. :)Też mam "skłonności" (lol) do kibicowania żołnierzom, ogólnie mam mega szacunek do Sealsów, czy Marines i ogólnie tego poczucia patriotyzmu u Amerykańskich żołnierzy/jednostek specjalnych. Niech walczy i nie kończy kariery jak Stann (miał 33 lata, mógł powalczyć!).
jak będę jakkolwiek "płakał" to dam znać. :)Tylko baju nie płacz, że temat z Warsaw Shore ma np. więcej wyświetleń!!!!!!!!