Mistrzostwa Świata w Rosji 2018 - komentarze

Argentyna to plejada pizd gwiazdeczek, które gówno grają (Di Maria, Higuain, Dybala, mam wymieniać?). Ludzie ich oglądają bo tam gra Messi, tak samo jest z Portugalią i Ronaldo, nikt by im nie kibicował gdyby było inaczej bo po kiego chuja.
Nie obwiniaj Dybali, bo Sampaoli ma go w nosie i nie chce ustawiać koło Messiego. Nie wiem po cholerę go wziął, chyba tylko żeby kibice mniej narzekali jakby w ogóle nie zabrał. Paulo sobie nie pograł.

Nie obwiniaj Dybali, bo Sampaoli ma go w nosie i nie chce ustawiać koło Messiego. Nie wiem po cholerę go wziął, chyba tylko żeby kibice mniej narzekali jakby w ogóle nie zabrał. Paulo sobie nie pograł.
Część winy ponosi trener, który jak dotąd nie znalazł mu miejsca na boisku. Jednak Dybala póki co nie zagrał jeszcze dobrego meczu w tej kadrze.

Listkiewicz najebusie idź już do domu bo żal słuchać. Rojo niedorozwój nie umie głową trafić w piłkę trafia go w rękę a ty mówisz że nie ma karnego beju. Szkoda słów

Argentyna to plejada pizd gwiazdeczek, które gówno grają (Di Maria, Higuain, Dybala, mam wymieniać?). Ludzie ich oglądają bo tam gra Messi, tak samo jest z Portugalią i Ronaldo, nikt by im nie kibicował gdyby było inaczej bo po kiego chuja.
ty widze na pewno jestes lepszym pilkarzem od nich, ale nie grasz bo nie jestes pizda gwiazdeczka. Di Maria 21 bramek w ostatnim sezonie, higuain 32 gole, dybala 19, mam wymieniac?

Listkiewicz najebusie idź już do domu bo żal słuchać. Rojo niedorozwój nie umie głową trafić w piłkę trafia go w rękę a ty mówisz że nie ma karnego beju. Szkoda słów

W przepisach gry w piłkę nożną jest napisane że ręka jest wtedy gdy zawodnik trafi ręką w piłkę, a nie piłka trafi zawodnika w rękę, jakkolwiek by to zawile nie brzmiało.

Ogólnie w przepisach są całe strony o takich pierdołach jak grubość getrów, a zaledwie 3 akapity o zagraniu ręką.

Na chuj ten VAR jak problem nie leży w tym czy sedzia widzi czy nie, ale że moze sobie interpretowac jak chce.

No ale chyba zgodzisz się, że Di Maria gra bardzo słabo na tym turnieju?
no generalnie graja bardzo slabo;) ale bez sensu komentarz, ze ludzie kibicuja druzynie bo gra messi, kibicuje od zawsze ot co. No ale tak, di maria powinien nie wychodzic w tym meczu wogole

Where is Peszko kurwa :D

Skład na Japonię

Łukasz Fabiański - Łukasz Piszczek, Kamil Glik, Jan Bednarek, Maciej Rybus - Kamil Grosicki, Grzegorz Krychowiak, Jacek Góralski, Rafał Kurzawa - Piotr Zieliński - Robert Lewandowski

Where is Peszko kurwa :D

5b2e0e0c9190c.jpg

ty widze na pewno jestes lepszym pilkarzem od nich, ale nie grasz bo nie jestes pizda gwiazdeczka. Di Maria 21 bramek w ostatnim sezonie, higuain 32 gole, dybala 19, mam wymieniac?
W klubach to chuj, chodziło mi o grę w reprezentacji. I nie wiem po co mnie osobiście w to mieszasz.

Oczywista sprawa, że większość fanów Argentyny z poza Argentyny to fani Messiego.

Sędzia dał dupy podwójnie. Pokazał wapno po zwykłej macance, a nie odgwizdał ewidentnej ręki. Zapewne chciał się zrehabilitować za pierwszy błąd.

Back