Mistrzostwa Świata w Rosji 2018 - komentarze

Dodam, że o ile często mam dość pieprzenia Stanowskiego i jakiś wylewów na tt to bardzo mi się podobało to co mówił wyżej, a szczególnie fragment od 18:30
Stanowski to jebany troll na twitterze (i nie tylko na twitterze bo często w programach też) ale jak chce to potrafi sensownie i poważnie się wypowiedzieć

hehe polscy dziennikarze nie umieją wyjść z dupy lewandowskiego. Wg mnie to jeden z gorszych pilkarzy a biorąc pod uwagę wymagania wobec niego i półka do której aspiruje to był najgorszy.

Tymczasem Kołtoń z Borkiem dają mu najwyższą notę " bo się wracał, bo się inteligentnie ustawiał, bo jakby grał w Kolumbii to by bramke strzelił" no kurwa... co ten lewy musi odpierdolić zeby go tzw "dziennikarze" skrytykowali. Chłop przegrał chyba wszystkie pojedynki.
co ty pierdolisz typie to hit
co ma zrobić Lewandowski? to jest topowy zawodnik świata ALE TO JEST TYPOWA 9, gość do wykańczania akcji jeżeli on nie dostaje piłki przez 2 mecze ŻADNEJ to co on ma zrobić? nic nie zrobi, tak samo jak nie zrobiłby sam nic Suarez ani Kane a nikt nie ma wątpliwości że to topka graczy
to że Lewandowski musiał się cofać na połowe jak za Fornalika żeby sobie sam robić gre to jest żart, bo pan plejmejker Zieliński znów nie wyszedł na boisko

dla mnie najbardziej chujowym elementem tej kadry jest Zieliński, ten gość nie wnosi NIC do gry totalnie nic
to jest taki Ozil tylko że 50x biedniejszy bo zamiast dreptania i wyłożenia 5 setek na mecz, on wykłada 1 setke na 5 meczy
od kiedy ten chłop się zaczął pojawiać regularnie w 11 to często wygląda to tak jakby oni grali w 10, i to już się zaczęło na euro gdzie z Ukrainą w grupie się skompromitował, po 45 zszedł i już więcej na tamtym turnieju na szczęście nie wyszedł
ja mu umiejętności nie odbieram, ale gość ma 0 psychiki i się nie nadaje do systemów w których polska może cokolwiek grać bo nie umie wziąć na siebie gry przez co jest totalnie zbędny

Chuj wie o co im chodzi. Przynajmniej weszło się z nim nie jebało, chociaż dali ocenę "2" najgorszemu na boisku obok Lewego Pazdanowi.
te audycje weszło z panem szanownym kowalczykiem to jest jakaś żenada totalna, cisną aby cisnąć, jebać takie coś

Last edited:
nadal mozg rozjebany, w glowie sie nie miesci to wszystko

Dupa zbita

Jak morką ścierą przez pysk. Zejdźcie nam z oczu. Serio. Nie mamy ochoty już na was patrzeć. Według nas nie musicie nawet jechać na mecz z Japonią. Jeśli mamy słuchać tego pieprzenia jak po MŚ 2002 i 2006, to odpuście sobie ten mecz. Orły Nawałki? Nie staliście nawet obok wróbli. Na turnieju waszego życia zagraliście tak, jakbyście awans wylosowali w chipsach.

To pokolenie już wygasa. To była ich ostatnia szansa na wielkiej imprezie. O czym opowiemy wnukom? Że dziadek jest tak pomarszczony i zmęczony życiem, bo musiał ten szajs oglądać. Bo ciągle wierzył, a ciągle się rozczarowywał. A tak, jak na mundialu w Rosji, to nie rozczarował się nigdy wcześniej i nigdy później. „Oleee!” kolumbijskich kibiców będzie nam dźwięczeć w uszach do emerytury.

Zostaliście najbardziej bezsensowną drużyną tego turnieju – bez sensu wyglądały próby obrony, bez sensu próby ataku.

Najbardziej boli, że podobnej okazji pewnie prędko nie będzie.
Najbardziej boli, że istniały logiczne przesłanki, by sądzić, że nie będzie aż takiej kompromitacji.

Najbardziej boli, że od 30 lat jest to samo.

http://weszlo.com/2018/06/24/dupa-zbita/

A będą piękne zdjęcia Ani Lewandowskiej całującej Roberta i mówiącej mu: "będzie dobrze" ??
:waldeklaugh:

received_1796196060442224.jpeg

Lewandowski zwolal na dzis konferencje prasowa :mamedwhat:
Przewidywany scenariusz:
Wariant nr 1 "Messi" - kończę karierę reprezentacyjną
Wariant nr 2 "Korea Północna" - przepraszam na kolanach, że zhańbiłem naszą Ojczyznę
Wariant nr 3 "Euro 2012" - przygotowania były złe, taktyka była zła, koszulki się prują, biletów nie ma
Wariant nr 4 "Korea 2002" - ustalenie terminu solówki z dziennikarzem

Przewidywany scenariusz:
Wariant nr 1 "Messi" - kończę karierę reprezentacyjną
Wariant nr 2 "Korea Północna" - przepraszam na kolanach, że zhańbiłem naszą Ojczyznę
Wariant nr 3 "Euro 2012" - przygotowania były złe, taktyka była zła, koszulki się prują, biletów nie ma
Wariant nr 4 "Korea 2002" - ustalenie terminu solówki z dziennikarzem
Wariant 3 odpada, bo Nawałka również będzie obecny na tej konferencji.

Wariant 3 odpada, bo Nawałka również będzie obecny na tej konferencji.
Za dwa, trzy lata w jakiejś książce będzie mocne pranie brudów z tych mistrzostw.

W 2002 roku to nasi nie grali po takich dobrych klubach jak teraz.
W 2-3h po meczu już paru piłkarzy było w stanie wypomnieć problemy w przygotowaniach, dziwne wybory personalne i taktyczne więc na wylew gówna nie będziemy musieli raczej czekać tak długo.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111

JUUŻ ZA 4 LATAAAA JUUŻ ZA 4 LATAAAA POOOOOOLSKAAA BĘEEDZIE MISTRZEM ŚWIA-TA!!!!

co ma zrobić Lewandowski? to jest topowy zawodnik świata ALE TO JEST TYPOWA 9, gość do wykańczania akcji jeżeli on nie dostaje piłki przez 2 mecze ŻADNEJ to co on ma zrobić? nic nie zrobi, tak samo jak nie zrobiłby sam nic Suarez ani Kane a nikt nie ma wątpliwości że to topka graczy
to że Lewandowski musiał się cofać na połowe jak za Fornalika żeby sobie sam robić gre to jest żart, bo pan plejmejker Zieliński znów nie wyszedł na boisko

dla mnie najbardziej chujowym elementem tej kadry jest Zieliński, ten gość nie wnosi NIC do gry totalnie nic
to jest taki Ozil tylko że 50x biedniejszy bo zamiast dreptania i wyłożenia 5 setek na mecz, on wykłada 1 setke na 5 meczy
od kiedy ten chłop się zaczął pojawiać regularnie w 11 to często wygląda to tak jakby oni grali w 10, i to już się zaczęło na euro gdzie z Ukrainą w grupie się skompromitował, po 45 zszedł i już więcej na tamtym turnieju na szczęście nie wyszedł
ja mu umiejętności nie odbieram, ale gość ma 0 psychiki i się nie nadaje do systemów w których polska może cokolwiek grać bo nie umie wziąć na siebie gry przez co jest totalnie zbędny

te audycje weszło z panem szanownym kowalczykiem to jest jakaś żenada totalna, cisną aby cisnąć, jebać takie coś

pierdolisz jak Ci wszyscy wazeliniarze. On nie zrobił NIC . Wszystkie pojedynki przejebal, podanie jak robił to niedokładnie, jak dostał piłkę to za 2 sek stracił.

to ja się pytam takich blaznow jak Ty, co musi zrobić Lewandowski żebyś powiedział że był chujowy?

bo to jest zawsze to samo pierdolenie. " kto ma mu podawać, inteligentnie się ustawial " .

jakby zamiast niego taki mecz zagrał teo to by wszyscy teodorczyka w kiblu spuscili.

w LM też wina pozostałych piłkarzy bayernu że w fazie pucharowej to on nie istniał?? on to dobrze strzela augsburgowi ale jak trzeba zagrać na wyżynach z kimś lepszym to daje dupy

Weźcie się ogarnijcie ludzie, od dziecka wbijane było do głowy, że Polska jest futbolową potęgą w stanie kryzysu, a nie jest. Występy w latach 70.tych i na początku 80.tych to był ewenement w historii piłki nożnej w Polsce. Występ w 1986 to była kompromitacja. Nierealne oczekiwania wobec piłkarzy i sen o potędze i tak to się kończy, ciekawe jak długo to jeszcze będzie działać i jak długo gryzipiórki będą robić pranie mózgu do tego stopnia, że 17 milionów ludzi będzie oglądać spotkanie Polski z Senegalem...
Lewandowski sratatata, jedyny piłkarz który miał jakieś okazje w tym meczu, szukanie kozła ofiarnego. Dwie kluczowe bramki w turnieju na konto Krychowiaka, błędy obrony, brak rozegrania, brak pressingu.
Obrona złożona z Pazdana, Bednarka, Rybusa...Bednarek 5 meczów tym sezonie ligowym, Rybus 20 meczów w lidze rosyjskiej. Coś jeszcze więcej trzeba dodać?

pierdolisz jak Ci wszyscy wazeliniarze. On nie zrobił NIC . Wszystkie pojedynki przejebal, podanie jak robił to niedokładnie, jak dostał piłkę to za 2 sek stracił.

to ja się pytam takich blaznow jak Ty, co musi zrobić Lewandowski żebyś powiedział że był chujowy?

bo to jest zawsze to samo pierdolenie. " kto ma mu podawać, inteligentnie się ustawial " .

jakby zamiast niego taki mecz zagrał teo to by wszyscy teodorczyka w kiblu spuscili.

w LM też wina pozostałych piłkarzy bayernu że w fazie pucharowej to on nie istniał?? on to dobrze strzela augsburgowi ale jak trzeba zagrać na wyżynach z kimś lepszym to daje dupy
Pełna zgoda. Wszystkim, którzy bronią Lewandowskiego, że się ustawiał, że podań nie było itd. polecam analizę gry Mandzukicia w meczu z Argentyną. Nie sztuką jest czekać na podania, których nie ma czy cofać się do rozegrania jeżeli się tego nie potrafi. Trzeba jeździć na dupie, próbować odebrać piłkę, a nie truchtać 90 min. Mówimy tutaj o jednym z najlepszych napastników na świecie, a nie o Teodorczyku czy Kownackim...

Pełna zgoda. Wszystkim, którzy bronią Lewandowskiego, że się ustawiał, że podań nie było itd. polecam analizę gry Mandzukicia w meczu z Argentyną. Nie sztuką jest czekać na podania, których nie ma czy cofać się do rozegrania jeżeli się tego nie potrafi. Trzeba jeździć na dupie, próbować odebrać piłkę, a nie truchtać 90 min. Mówimy tutaj o jednym z najlepszych napastników na świecie, a nie o Teodorczyku czy Kownackim...
Masy potrzebują kozła ofiarnego, to nic, że mamy chujową obronę i brak rozegrania, Lewandowski powinien coś wyczarować. Niech kot urodzi tygrysa.

"Pierwsza połowa była jak dziewiczy związek. Najpierw jest świetnie, podoba ci się to, że ona jest zaangażowana i chce jej się z tobą spotykać. Cieszysz się każdym uśmiechem i każdym buziakiem. Ale z czasem dostrzegasz wady i ona nie jest już jak laska z tych komedii romantycznych. Z Polską mieliśmy to samo. Przyjemne podniecenie wywołane zaangażowaniem, a później zaczęliśmy zauważać, że tak naprawdę, to chuja gramy. Do ataku biało-czerwoni wychodzili w tempie drużyny kuracjuszy z Ciechocinka, nie potrafili przytrzymać piłki na połowie Kolumbijczyków. A ci chwycili lejce i jechali z nami. To skrzydłem, to środkiem, to z kontry, to po stałych fragmentach. No i wpadło."
za weszło :crazy:

Jebac hejterow, tak jak mowisz, zeby wygrac mecz musi grac cala druzyna, a nie sam Lewy.

Wojciech Kowalczyk to jest jakaś hiena. Ten gość ewidentnie jest rozradowany i żywi się tymi porażkami. On kwitnie sącząc jad. Dramat, jest gorszy od nas i to po stokroć.
W ogóle obrażanie jakie jest teraz w necie to dramat. Wyścigi na to kto wymyśli bardziej kreatywną obelgę. Ja oglądałem oba mecze i nie powiem było mi wczoraj przykro po meczu. Akurat w moim przypadku (i pewnie jakiś 99,9% ludzi) od tego meczu nie zależało nic w moim życiu. Powiedziałem sobie no szkoda bo mogli dostarczyć trochę emocji w dalszej części mundialu. Nie mam potrzeby nie pastwić nad nikim, a na FB walla mam zaspamowanego memami, grafikami, wpisami i innymi formami ociekającymi jadem. Nawet babka ktora w liceum uczyła u mnie w szkole regilii się wyżyła na piłkarzach.

Idź Pan w chuj z taką robotą. Jest wiele innych reprezentacji gdzie nasi się nawet nie kwalifikują albo dostają co turniej baty i cisza bo janusze nawet nie wiedzą o tych zawodach albo nie znają zasad. W piłkę każdy kopał albo widział dwa mecze i już można jechać w internecie... Dramat.

Idź Pan w chuj z taką robotą. Jest wiele innych reprezentacji gdzie nasi się nawet nie kwalifikują albo dostają co turniej baty i cisza bo janusze nawet nie wiedzą o tych zawodach albo nie znają zasad. W piłkę każdy kopał albo widział dwa mecze i już można jechać w internecie... Dramat.
No właśnie. Piłkę nożną każdy zna, bo z 99% ludzi w Polsce choć raz w nią zagrało. Sport narodowy, bo wystarczy niewiele, żeby "pokopać". Reprezentacja w piłkę wodną mało kogo interesuje, bo rzadko gdzie są do tego warunki.

Nie ma co się dziwić frustracji nawet typowo "januszowej". Jeszcze 2tyg i wróci szara rzeczywistość, dajmy się wypowiedzieć każdemu jakakolwiek ta wypowiedź by nie była. Niech naród tym pożyje ;)

Wojciech Kowalczyk to jest jakaś hiena. Ten gość ewidentnie jest rozradowany i żywi się tymi porażkami. On kwitnie sącząc jad. Dramat, jest gorszy od nas i to po stokroć.

Kowalczyk nigdy nie grał na mistrzostwach świata, zmarnował talent przez picie (a talentem był większym od Lewandowskiego),czego oczekiwać po takim ekspercie.

ja nie robię z lewego kozła to on robi ze swoich kolegów. (wywiad po meczu) Jeszcze to jego wstawanie pol godziny i machanie lapami , żenada

Back