Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie chciałbym upadać jak oni, bo oni mają bardzo duży potencjał na rozwój i po prostu przykro się na to patrzy.
P.S. Ja też mam znajomych Francuzów i to bardzo lewackich, a sami są osrani dość mocno całą sytuacją gospodarczą i nie tylko. Dla takiego kraju, to przy obecnym mierniku/sposobie liczenia PKB 5-6% to jest optymalny wzrost.
I na wykop nigdy nie wchodzę ;)
I jeszcze Legia panyNiech ktoś powie naszym eskpertom z cohones, że widok czarnoskórego człowieka we Francji nie był już niczym dziwnym podczas rewolucji francuskiej. No ale wiadomo, white pride i Polska mistrzem Polski.
Niech ktoś powie naszym eskpertom z cohones, że widok czarnoskórego człowieka we Francji nie był już niczym dziwnym podczas rewolucji francuskiej. No ale wiadomo, white pride i Polska mistrzem Polski.
Only Black pride, Brown pride, yellow pride, Red pride, you fookin racist
Z nim na boisku druzyna nie przegrala meczu na turniejuOgłaszam że Oliver Giroud to najlepszy napastnik tegorocznych mistrzostw. Zapraszam do dyskusji.
Moja kuzynka jest z Francuzem, jednym z najlepszych snajperów w armii (w sumie oko na pewno ma dobre, kuzynka cud dziewczyna) , i aż się na jakąś wiochę, gdzie ludzi nie ma, przeprowadzili, żeby udawać normalną egzystencję. Żeby im jakiś dulidambuli dziecka nie zgwałcił. Więc spoko. PKB? Hehehe, prawdziwe ichnie PKB nie ma się nijak do tego, co napisałeś.Rozmawiam z Francuzami i po prostu powiem: mniej wykopu. Tam nieźle pióra mózgi. Chciałbym tak upadać jak Francja.
NA co się przykro patrzy? Co tam oprócz rozchulanego socjalu (na których ich stać nota bene, nie tak jak nas) się dzieje? Zamachy? Fakt, to gowno, i sami Francuzi to przyznają, ale mówią też że życie toczy się normalnie, mają pracę dobrze zarabiają, nie ma strachu w społeczeństwie. Nasze media to wyolbrzymiają wypaczając realna ocene stanu państwa. A jaki jest stan państwa? Francuskie firmy na potęgę budują w UK, mają bardzo dobrze rozwinięty sektor hutnictwa, produkując stale, o których nawet nam się nie śni, żeby opanować te technologie. Samochody? Panie daj nam boze jedną markę w tym naszym dumnym i biednym kraju.
Najlepiej stroił ostatnio jak Stano zakończył program po 48 minutach bo Andrzej pierdolił o Modriciu orzełku.P.S. Iwan najebany jak się patrzy w stanie mundialu. Ledwie co tam siedzi, nie wiem czy na kacu popił, czy dzisiaj zachlał i ledwie siedzi.
Najlepiej stroił ostatnio jak Stano zakończył program po 48 minutach bo Andrzej pierdolił o Modriciu orzełku.
Aha czyli z kraju upadłego już Francja awansowała do kraju z aspiracjami imperialistycznymi. Zmierzamy w dobrym kierunku :)Na to, że mógłby to być jeden z potężniejszych krajów w dziejach, przy obecnej koniunkturze, a przez własne spierdolenie to niszczy. I nie porównuj do Polski, bo nigdy nie napisałem, że u nas jest cudownie, bo mamy podobny problem, że nawet w 1/3 nie wykorzystujemy sytuacji, aby osiągać większy rozwój.
Jaszczomp.Najlepiej stroił ostatnio jak Stano zakończył program po 48 minutach bo Andrzej pierdolił o Modriciu orzełku.
Około 26 minuty jak się zaczął ajwan wypowiadać.. Napierdolony jak ta lala. Podsyłam link:
P.S. Przecież ten Rakitić to grał tak chujowo przez większość mundialu, że miałem problem z akceptacją jego w "11" Chorwacji, a Kowal go wrzucił do drużyny turnieju.
Po prostu apeluję o rozsądek, tylko tyle.@Orest przestań już białorycerzyć francuzikom. Przywołuję Cię do porządku.
P.S. Przecież ten Rakitić to grał tak chujowo przez większość mundialu, że miałem problem z akceptacją jego w "11" Chorwacji, a Kowal go wrzucił do drużyny turnieju.
Orest OBUDŹ SIĘ! ZESRAŁEŚ SIĘ!Rozmawiam z Francuzami i po prostu powiem: mniej wykopu. Tam nieźle pióra mózgi. Chciałbym tak upadać jak Francja.
Ja pierdole. Bylem w Paryzu. Kurwa piekne miasto w sensie budynkow i zagospodarowania przestrzeni bardzo mi sie podobalo. Dlatego nie rozumiem jak mozna robic taki chlew mieszkajac w tak ladnym miejscu.Orest OBUDŹ SIĘ! ZESRAŁEŚ SIĘ!
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/new...ciestwie-trojkolorowych-radiowozy,nId,2607046
"Centrum stolicy zaczęto jednak pustoszyć tuż przed północą. Grupy chuliganów i bandy z imigranckich gett zaczęły rozbijać witryny sklepowe i dokonywać kradzieży, a szturmowe oddziały policji musiały użyć gazu łzawiącego i armatek wodnych."
Ja pierdole. Bylem w Paryzu. Kurwa piekne miasto w sensie budynkow i zagospodarowania przestrzeni bardzo mi sie podobalo. Dlatego nie rozumiem jak mozna robic taki chlew mieszkajac w tak ladnym miejscu.
Ja pierdole. Bylem w Paryzu. Kurwa piekne miasto w sensie budynkow i zagospodarowania przestrzeni bardzo mi sie podobalo. Dlatego nie rozumiem jak mozna robic taki chlew mieszkajac w tak ladnym miejscu.