Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
I dawanie żółtych z dupy właśnie prowadzi do takich patologii, że Enzo zaraz wyleci a dwie żółte z dupy bo pierwszą mu dał za pyskowanie i teraz też to na żółtą nie było tylko fikoła zajebał Cubarsi jakby w mu nogę chciał urwać

Nie no kurwa ja wiem, że fikoł był widowiskowy ale to nie było na żółtą i tym bardziej wiedząc, że chłopa wykluczy to upomnienie mu powinien dać co najwyżej bo Enzo jakoś ostro nie grał w tym meczu, a taka czerwona wypacza mecz teraz

Nie no kurwa ja wiem, że fikoł był widowiskowy ale to nie było na żółtą i tym bardziej wiedząc, że chłopa wykluczy to upomnienie mu powinien dać co najwyżej bo Enzo jakoś ostro nie grał w tym meczu, a taka czerwona wypacza mecz teraz
Mordo kurwa, wpierdolił mu się spóźniony i jeszcze mówisz, że to nie było na kartkę? Rozumiem, że kartka koloru żółtego to by była jakby wyprostowaną nogą wpierdolił mu się na piszczel i zrobił złamanie otwarte?

Mordo kurwa, wpierdolił mu się spóźniony i jeszcze mówisz, że to nie było na kartkę? Rozumiem, że kartka koloru żółtego to by była jakby wyprostowaną nogą wpierdolił mu się na piszczel i zrobił złamanie otwarte?
Nie no, żółta zasłużona nie ma o czym dyskutować. Wcześniej mógł mu nie dawać, ale niestety Enzo sam sobie winny...

Fikoła zajebał jakby tam mu sankami wjechał co najmniej, a to walka o piłkę i trochę spóźniony Enzo kopnął go w kostkę. Oscara za odegranie roli niech mu dadzą, tam co drugi faul to Hiszpanie leżą i udają

Back