Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A skończy się tak, że przetrwają jakoś te 30 minut i przepchną w karnych.Już by mogła Hiszpania to strzelić i kończmy to. Nie ma nic na nich Argentyna.

Przecież to będzie cud, jeśli ten przygłup nie wyleci w dogrywceParedes też chce czerwo?
![]()
Co się odwlecze...Paredes też chce czerwo?
![]()
Ma cos z krecikaHahaha Messi gada z Cucurellą, a po chwili skarży na niego do sędziego
Krecik już robi podkop do AgrentynyMessi się rozpruł. Parówa
Jeśli tego nie zrobi to będą większymi frajerami niż Argentyna przez cały mecz.Wydaję mi się, że jednak Hiszpania dociśnie w dogrywce i weźmie mecz.

Mordo kurwa, wpierdolił mu się spóźniony i jeszcze mówisz, że to nie było na kartkę? Rozumiem, że kartka koloru żółtego to by była jakby wyprostowaną nogą wpierdolił mu się na piszczel i zrobił złamanie otwarte?Nie no kurwa ja wiem, że fikoł był widowiskowy ale to nie było na żółtą i tym bardziej wiedząc, że chłopa wykluczy to upomnienie mu powinien dać co najwyżej bo Enzo jakoś ostro nie grał w tym meczu, a taka czerwona wypacza mecz teraz
Nie no, żółta zasłużona nie ma o czym dyskutować. Wcześniej mógł mu nie dawać, ale niestety Enzo sam sobie winny...Mordo kurwa, wpierdolił mu się spóźniony i jeszcze mówisz, że to nie było na kartkę? Rozumiem, że kartka koloru żółtego to by była jakby wyprostowaną nogą wpierdolił mu się na piszczel i zrobił złamanie otwarte?
I tak zasłużył, bo w 1 połowie go drukarz oszczędził.Nie no, żółta zasłużona nie ma o czym dyskutować. Wcześniej mógł mu nie dawać, ale niestety Enzo sam sobie winny...
Fikoła zajebał jakby tam mu sankami wjechał co najmniej, a to walka o piłkę i trochę spóźniony Enzo kopnął go w kostkę. Oscara za odegranie roli niech mu dadzą, tam co drugi faul to Hiszpanie leżą i udająMordo kurwa, wpierdolił mu się spóźniony i jeszcze mówisz, że to nie było na kartkę? Rozumiem, że kartka koloru żółtego to by była jakby wyprostowaną nogą wpierdolił mu się na piszczel i zrobił złamanie otwarte?
Ale boli Cię ta kartka NaniegoFikoła zajebał jakby tam mu sankami wjechał co najmniej, a to walka o piłkę i trochę spóźniony Enzo kopnął go w kostkę. Oscara za odegranie roli niech mu dadzą, tam co drugi faul to Hiszpanie leżą i udają