Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

DziękujęZmiłujcie się i wcisnijcie tego gola!
Rekin teraz +20 milionów od PSGFerran Torres kończy kariery Messiego i Ronaldo, chyba sobie kurwa ktoś robi jaja.
![]()
A w meczu z mocarnymi kabowerdeńczykami potykał się o własne nogiFerran Torres kończy kariery Messiego i Ronaldo, chyba sobie kurwa ktoś robi jaja.
![]()

Przecież Argentyna nie oddała jeszcze ani jednego strzału na bramkęOby tego nie wypuścili
Ferran ich załatwi

Dokładnie, masz to wyżej napisane xDRekin teraz +20 milionów od PSG
No widzimy, jakiś pastuchów wzięli na sędziów i tyle.Ujebaliście się tych blików, a każdy kto oglądał ten mundial to widział co się działo. Zaczęło się od tego, że Messi powinien dostać czerwo w pierwszym meczu. Na szczęście królem strzelców zostanie Mbappe. Argentyna nie zasłużyła wg żeby grać w tym finale, a co dopiero to wygrać. 105 minuta, a oni nawet nie oddali strzału na bramkę. Tylko faulują i symulują.
Król strzelców może być tylko jedenChuj z takim sędziowaniem Messiego kopią po kolanach nic nie ma, a Cubarsi fikoła zajebał jakby robił Blanika to daje drugą żółtą i wypacza mecz
Spokojnie, jeszcze 10 minut i być może ostatnie rzyganie MessiegoChuj z takim sędziowaniem Messiego kopią po kolanach nic nie ma, a Cubarsi fikoła zajebał jakby robił Blanika to daje drugą żółtą i wypacza mecz

No to się Argentyna wkurwi teraz![]()
Nie nie nie, Hiszpanie mocniejsiChcesz aktywnego to musisz odwiedzić kazamatyDawać żółte kartki za pasywność...
To kto zasłużył? Francja, którą Hiszpanie rozpykali jak amatorów? A może Anglia, która z tą marną Argentyną robiła przez 40 minut obronę Częstochowy?Ujebaliście się tych blików, a każdy kto oglądał ten mundial to widział co się działo. Zaczęło się od tego, że Messi powinien dostać czerwo w pierwszym meczu. Na szczęście królem strzelców zostanie Mbappe. Argentyna nie zasłużyła wg żeby grać w tym finale, a co dopiero to wygrać. 105 minuta, a oni nawet nie oddali strzału na bramkę. Tylko faulują i symulują.
Hiszpania oddała piłkę a tu jeszcze 10 min.Nie nie nie, Hiszpanie mocniejsi

Nie wiem ale za to wiem kto zostanie królem strzelcówTo kto zasłużył? Francja, którą Hiszpanie rozpykali jak amatorów? A może Anglia, która z tą marną Argentyną robiła przez 40 minut obronę Częstochowy?
No, nawet dzisiaj w half time show wystąpił na perkusjiNie wiem ale za to wiem kto zostanie królem strzelców