JosueEstebanez
UFC Strawweight
Nawet mi się tego nie chciało oglądać, jutro wszyscy włączymy odbiorniki dla Leo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jebać klękacza, Robertowi też się kiedyś należało i chuja dostał, tego też niech przekręcą.
Ale żeby zawodnik MLS dostał ZP to trochę srakaZłota Piłka już niestety poszła w pizdu, teraz powinien ładować hat-tricka makakom żeby się przypomnieć ludziom, którzy głosują.
Symboliczne przekazanie pałeczkiNawet mi się tego nie chciało oglądać, jutro wszyscy włączymy odbiorniki dla Leo![]()

Ja w ogóle myślałem, że się nie da zmienić głosu i nie wiem co trzeba mieć na bani by zmieniać głos w trakcie turniejuSymboliczne przekazanie pałeczki
Ładnie chorągiewki zmieniają typy w ankiecie, jeszcze przy półfinale Argentyna miała bodajże 11 głosów![]()

Ja obstawiałem FrancjęSymboliczne przekazanie pałeczki
Ładnie chorągiewki zmieniają typy w ankiecie, jeszcze przy półfinale Argentyna miała bodajże 11 głosów![]()

to jest gamoń na pustą któryś raz pudłujeale ten olise to jest kurwa ogór
![]()
Podania zajebiste wali, ale teraz to taki szrot odpierdala. Zajebistą akcje mieliale ten olise to jest kurwa ogór
![]()