Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Dokładnie, Argentyna - Hiszpania jest prawdziwy mecz, czyli pewnie 0:0 i karne :muttley:
To znaczy mecz zajebisty, po prostu jak już to wolałem niech żabojady wygrają.
A skoro nie... to jebać
1760736196764.png

Przez ostatnie 3 mundiale Anglia odpadała wynikiem 1-2. Co ciekawe drużyna, która ją eliminowała zawsze dochodziła do finału i przegrywała w nim :roberteyeblinking:

Vamos Argentina !
Viva Espana !

Finał dwóch drużyn którym kibicowałem od początku. Każdy wynik będzie zadowalający. Lecz jeżeli miałbym wybrać to życzę wygranej Argentynie, za to, że pokazali na tym turnieju wielkie serce do gry, gryzienie trawy i wiarę do końca. oczywiście czasem Argentyna gra trochę brudną piłkę, agresywną, bardzo mocno na granicy faulu odbierają piłkę. Ale piłka to męski sport.
Vamos Argentina !

Za kim Panowie jesteście ?

Vamos Argentina !
Viva Espana !

Finał dwóch drużyn którym kibicowałem od początku. Każdy wynik będzie zadowalający. Lecz jeżeli miałbym wybrać to życzę wygranej Argentynie, za to, że pokazali na tym turnieju wielkie serce do gry, gryzienie trawy i wiarę do końca. oczywiście czasem Argentyna gra trochę brudną piłkę, agresywną, bardzo mocno na granicy faulu odbierają piłkę. Ale piłka to męski sport.
Vamos Argentina !

Oczywiście za Argentyną, lubię takie drużyny z charakterem które gryzą trawę gdy zakładają koszulkę narodową :bleed:
Żeby te nasze gwiazdorki grały chociaż w połowie z taką ambicją jak oni

To co? Jak Messi dziś nic nie strzeli to Mbappe zostaje królem strzelców i w tym sezonie ma:
Król strzelców La Liga
Król strzelców Ligi Mistrzów
Król strzelców klubowych mistrzostw świata
Król strzelców mistrzostw świata
Król strzelców pucharu króla
Król strzelców superpucharu Hiszpanii

Goat
królem strzelców KMŚ był Gonzalo Garcia. Tamte poprzednie śmieszne miniturnieje z 5 drużynami na krzyż sie nie liczą

Oby bejbis nic nie strzelił to Mbappe będzie królem strzelców w tym sezonie do tego jest też królem strzelców La Ligi i ligi mistrzów i pewnie jeszcze czegoś ale nie chcę mi się tego sprawdzać.

Vamos Argentina !
Viva Espana !

Vamos Argentina !

Argentyna, ale jezeli wygra Hiszpania to się nie zmartwię.

Finał marzeń.

Back