Hellah
UFC Welterweight
View attachment 153891
Chuj tam... czarnuchy vs czarnuchy o pietruszkę
Dokładnie, Argentyna - Hiszpania jest prawdziwy mecz, czyli pewnie 0:0 i karne

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
View attachment 153891
Chuj tam... czarnuchy vs czarnuchy o pietruszkę

To znaczy mecz zajebisty, po prostu jak już to wolałem niech żabojady wygrają.Dokładnie, Argentyna - Hiszpania jest prawdziwy mecz, czyli pewnie 0:0 i karne![]()

Brazylia ich wyjebała w 2002 i wygrali finał.Przez ostatnie 3 mundiale Anglia odpadała wynikiem 1-2. Co ciekawe drużyna, która ją eliminowała zawsze dochodziła do finału i przegrywała w nim![]()
Było 3 strony temuPrzez ostatnie 3 mundiale Anglia odpadała wynikiem 1-2. Co ciekawe drużyna, która ją eliminowała zawsze dochodziła do finału i przegrywała w nim![]()
Vamos Argentina !
Viva Espana !
Za kim Panowie jesteście ?

Oczywiście za Argentyną, lubię takie drużyny z charakterem które gryzą trawę gdy zakładają koszulkę narodowąVamos Argentina !
Viva Espana !
Finał dwóch drużyn którym kibicowałem od początku. Każdy wynik będzie zadowalający. Lecz jeżeli miałbym wybrać to życzę wygranej Argentynie, za to, że pokazali na tym turnieju wielkie serce do gry, gryzienie trawy i wiarę do końca. oczywiście czasem Argentyna gra trochę brudną piłkę, agresywną, bardzo mocno na granicy faulu odbierają piłkę. Ale piłka to męski sport.
Vamos Argentina !

hiszpania i to mocno.Za kim Panowie jesteście ?
królem strzelców KMŚ był Gonzalo Garcia. Tamte poprzednie śmieszne miniturnieje z 5 drużynami na krzyż sie nie licząTo co? Jak Messi dziś nic nie strzeli to Mbappe zostaje królem strzelców i w tym sezonie ma:
Król strzelców La Liga
Król strzelców Ligi Mistrzów
Król strzelców klubowych mistrzostw świata
Król strzelców mistrzostw świata
Król strzelców pucharu króla
Król strzelców superpucharu Hiszpanii
Goat
Przecież już wcześniej napisałeśOby bejbis nic nie strzelił to Mbappe będzie królem strzelców w tym sezonie do tego jest też królem strzelców La La La i ligi mistrzów i pewnie jeszcze czegoś ale nie chcę mi się tego sprawdzać.

Ja nawet nie wiem chyba mnie czat gpt oszukał dlatego usunąłem posta no ale La Liga, LM jest królem strzelcówkrólem strzelców KMŚ był Gonzalo Garcia. Tamte poprzednie śmieszne miniturnieje z 5 drużynami na krzyż sie nie liczą
Napisałem ale chyba mnie czat gpt oszukał, a nie chce mi się tego sprawdzać dokładnie.Przecież już wcześniej napisałeś![]()
Vamos Argentina !
Viva Espana !
Finał dwóch drużyn którym kibicowałem od początku. Każdy wynik będzie zadowalający. Lecz jeżeli miałbym wybrać to życzę wygranej Argentynie, za to, że pokazali na tym turnieju wielkie serce do gry, gryzienie trawy i wiarę do końca. oczywiście czasem Argentyna gra trochę brudną piłkę, agresywną, bardzo mocno na granicy faulu odbierają piłkę. Ale piłka to męski sport.
Vamos Argentina !