Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Yamal nie powinien dostać Złotej Piłki za ten sezon, nie trafił z formą na te mistrzostwa, ale co z tego jak w wieku 19 lat może mieć odhaczoną karierę reprezentacyjną, każdy piłkarz brałby to w ciemno.Niech Yamine Lamal strzeli bramkę na wagę zwycięstwa. PR Złotej piłki rozpierdoli.
View attachment 153577
Ale nie wygraJak Hiszpania wygra, to Baena będzie miał ME, złoto olimpijskie i MŚ. To wszystko byłoby w wieku 24 lat. Chyba tylko on był w kadrze na tych 3 turniejach.

Nie no chłop jest niemożliwy i jak ktoś mi będzie chciał tłumaczyć, że CR7 jest na tym samym poziomie to zabiję śmiechem. Żeby nie było to osobiście bardziej lubię CR7, ale no z faktami ciężko dyskutować i trzeba się pogodzić z tym, że argentyńska mysza jest na innym poziomie. Powinniśmy to doceniać, że żyjemy w czasach Leo i widzimy to wszystko co robi na boisku bo za 50 lat będą o tym chodziły legendy i będą nam zazdrościli, że żyliśmy w tych czasach i obserwowaliśmy to na żywoGoat wygraView attachment 153761

Blik już poszedł ?Ale nie wygra![]()

Delikatnie poszedłBlik już poszedł ?![]()

Blik już poszedł ?![]()

Tvp sport przez adblockaPanowie, niestety utknąłem w pracy i muszę oglądać meczyk na telefonie. Podeśle ktoś linka gdzie mogę go oglądać? Z góry dziękuję.
Ps. Kto odpowie “” ten gej.
A jakieś inne pomysły? Ten TVP sport mi tu nie pójdzie.Tvp sport przez adblocka

gdzie

Vipleague.tvPanowie, niestety utknąłem w pracy i muszę oglądać meczyk na telefonie. Podeśle ktoś linka gdzie mogę go oglądać? Z góry dziękuję.
A jakieś inne pomysły? Ten TVP sport mi tu nie pójdzie.
Jasne że bedzie wałek. Messi gra w MLS i nie gra w Lidze mistrzów. Nie dostaje sie ZP za miesiąc gry w piłkę. W Lidze Mistrzów poziom jest chyba nawet wyższy niż na mundialu. Podejrzewam że takie Napoli które odpadło w fazie ligowej na mundialu spokojnie zrobiłoby 1/4