Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
1000018557.gif

:tiphatb:

Nie no chłop jest niemożliwy i jak ktoś mi będzie chciał tłumaczyć, że CR7 jest na tym samym poziomie to zabiję śmiechem. Żeby nie było to osobiście bardziej lubię CR7, ale no z faktami ciężko dyskutować i trzeba się pogodzić z tym, że argentyńska mysza jest na innym poziomie. Powinniśmy to doceniać, że żyjemy w czasach Leo i widzimy to wszystko co robi na boisku bo za 50 lat będą o tym chodziły legendy i będą nam zazdrościli, że żyliśmy w tych czasach i obserwowaliśmy to na żywo :fjedzia:

jebać angielskiego klękacza
:beczka:

Przechwytywanie.JPG

Ekipa "Albicelestes" ma szansę na trwałe zapisać się w historii. Stanie się tak, gdy drużyna trenera Lionela Scaloniego drugi raz z rzędu wygra mistrzostwo świata. Tym razem jej przeciwnikiem będzie Hiszpania, a więc triumfator mundialu z 2010 roku i aktualny mistrz Europy.

Ogromna radość z możliwości wzniesienia do góry charakterystycznego, złotego trofeum o jednoznacznym znaczeniu. Dodatkową stawkę pojedynku finałowego Argentyny z Hiszpanią wyznacza wyścig po Złotą Piłkę.

- Zastanawiałem się, czy to może być najlepszy turniej Leo Messiego w wieku 39 lat i wychodzi na to, że tak. Dziewiąta Złota Piłka w drodze, tak - zaczął swoją myśl komentator Eleven Sports Julian Kowalski w "Studiu Mundialowym" Sport.pl.

- To jest taki rok, w którym mistrzostwa świata rozstrzygają, kto zdobędzie Złotą Piłkę. Tak jak po mundialu w Katarze to Messi ją zdobył czy Fabio Cannavaro w 2006 roku - wtrącił dziennikarz Paweł Grabowski.

- Kto z reprezentacji Hiszpanii mógłby po nią sięgnąć? - zagaił Kowalski.

Będzie @lukaszwsk biadolił po ceremonii na forum. Klękacza łoszukali.

:DC:

Panowie, niestety utknąłem w pracy i muszę oglądać meczyk na telefonie. Podeśle ktoś linka gdzie mogę go oglądać? Z góry dziękuję.
Ps. Kto odpowie “:gdzie:” ten gej.

jebać angielskiego klękacza

Będzie @lukaszwsk biadolił po ceremonii na forum. Klękacza łoszukali.

:DC:
Jasne że bedzie wałek. Messi gra w MLS i nie gra w Lidze mistrzów. Nie dostaje sie ZP za miesiąc gry w piłkę. W Lidze Mistrzów poziom jest chyba nawet wyższy niż na mundialu. Podejrzewam że takie Napoli które odpadło w fazie ligowej na mundialu spokojnie zrobiłoby 1/4

Back