Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Jak Argentyna powstawała to nie było europy debilu jebany, i co wtedy tam ludzi nie było przed hitlerem?

Jebnij baranka w ścianę fanboju mieszańców, kundli.

Argentyna to 90% Europejczyków, szkoda że wtedy Europy nie było :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:

Jeszcze od debili wyzywa ty, magister w dupę jebany.

Nie dobra widzę że tuskowiec cię lajkuje to nie mam zamiaru podejmować z idiotami dalszej dyskusji, bajo jajo.
Przed falami imigracyjnymi z Europy, w Argentynie mieszkało około 0.5 mln ludzi, końcówka XIX i początek XX wieku, to napływ kilku milionów ludzi z Europy. To jaka jest teraz etniczność tego kraju wg Ciebie? Bo fakty są takie, że 90% to właśnie ludzie pochodzenia Europejskiego, głównie Włochy i Hiszpania.

Last edited:
Przed falami imigracyjnymi z Europy, w Argentynie mieszkało około 0.5 mln ludzi, końcówka XIX i XX wieku, to napływ kilku milionów ludzi z Europy. To jaka jest teraz etniczność tego kraju wg Ciebie? Bo fakty są takie, że 90% to właśnie ludzie pochodzenia Europejskiego, głównie Włochy i Hiszpania.
Daj spokój, zapodał kurwa rozkmine jakbym płaskoziemcy słuchał :beczka:
Chlopski rozum w połączeniu z ulicznym. Skutki opłakane.
Europy nie było!

i załatwił pyskatego małpiszona

:waldeklaugh:
messi.jpg

Przed falami imigracyjnymi z Europy, w Argentynie mieszkało około 0.5 mln ludzi, końcówka XIX i początek XX wieku, to napływ kilku milionów ludzi z Europy. To jaka jest teraz etniczność tego kraju wg Ciebie? Bo fakty są takie, że 90% to właśnie ludzie pochodzenia Europejskiego, głównie Włochy i Hiszpania.
Hiszpania to jest biała rasa?:penn:

Po półfinałach.
Hiszpania elegancko ograła Afrykańców. Bardzo dobry mecz Hiszpanów w prkatycznie każdym aspekcie.

Argentyna jest świetna. Co oddają serce do gry na tym turnieju to chyba nie ma ekipy bardziej zawziętej.
Znów po stracie bramki wzięli się do roboty. Wyczytałem gdzieś, że Anglia od straty bramki miała 12% posiadania bali :beczka:. Argentna gra twardą piłkę, niby Anglia zawsze gra mocno fizycznie ale tutaj Argentyna wzięła ich na głębokie wody nawet w tym aspekcie.
Cieszy, że klękające przed murzynami ćpunami pizdy dostały łomot.
No i Messi o którym w sumie nie ma co pisać bo każdy widzi jak jest i jaki chłop ma wpływ na grę Argentyny.

O 3 miejsce wydaje się, że "Francuzy" zjedzą klękaczy.
Finał. Nie zdziwi mnie gdy znów Argentyna to ugra. Grają bardzo mocno fizycznie, nie unikają twardych spięć itd. Walczą do końca. Mogą siłowo zdusić Hiszpanów. W każdym bądź razie fajny finał się trafia z przewagą białych piłkarzy.

Fajne ujęcie akcji rodem z FM'a, ale dobrze pokazuje jak Angole nie wiedzieli co się dzieje i wystarczyło grać piłkę do Messiego na bok i Ci zagęszczali pole przed bramką całkowicie zostawiając przedpole i jakby nie Enzo to tam dalej Alvarez był i przez to mieli dużo opcji do rozegrania. Tuchel oblał egzamin krótko mówiąc

Niech Yamine Lamal strzeli bramkę na wagę zwycięstwa. PR Złotej piłki rozpierdoli.
lamine yamal w niedzielę będzie trzecim najmłodszym piłkarzem, który zagra w finale mundialu.
jego kolega cubarsi będzie czwartym.

oczywiście jak wyjdą na boisko.
jeżeli im się to uda, to zrzucą w podium mbappe (bramka).

pierwsza dwójka?
tu jest dobrze...

giuseppe bergomi w 1982 roku od pierwszej minuty przeciwko niemcom z zachodu.
miał wtedy 18 lat i 174 dni.

17 lat i 249 dni miał pele kiedy w 1958 roku brazylia wygrała po raz pierwszy.
chłopak załadował dwa gole.

Jezu, jak dobrze ze ja się dałem tylko na pół roku nabrać na to gówno zwane piłką nożną, jak już byłem dorosły...

Przecież to jest sport dla półmózgów :beczka:

Back