Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Iverson wydawał się malutki, a jednak 5 cm większy niż ja, więc...

Nie byłem żadnym brylantem żebym z takimi warunkami zrobił poważną karierę.
Nba ma to do siebie, że tam jak poszukasz najniższych na parkiecie to wydają się być koło 180 a w rzeczywistości to tam poniżej 185 to mało kto schodzi. Mi tam zawsze np Jason Kidd wydawał się niski, a chłop ponad 190 lekko :korwinlaugh:

Zresztą kurwa o czym my tu gadamy, ja nieświadomie poprostu wyłożyłem laske na sport i poszedłem do kolegów, miasto mi się na głowę wjebalo a i wzorców nie było, oczywiście że żałuję ale już nic z tym nie zrobię, zwłaszcza jak patrzę w którym miejscu są ludzie z którymi grałem, no ale cóż. Życie.

Siatka wisi 10 cm niżej niż zaczyna się tablica z tego co pamiętam, więc masz rację, grałem z dziećmi na salce wynajętej ale później mi się znudziło, tylko że ja zawsze grałem na wymiarowe kosze, bez zniżania przez trenera co robił małolatom żeby zrobili pierwszy i ostatni wsad w życiu.

Wiem że przy wzroście 177 powinienem do lampy doskoczyć.
Ostatnio było 176 lub 180 :lesnarhappy:

Nie wiem jak twoi koledzy, ale Ci których kopałem po kostkach to sobie fajne pieniądze w Ekstraklasie zarobili :fjedzia:

Nie wiem jak twoi koledzy, ale Ci których kopałem po kostkach to sobie fajne pieniądze w Ekstraklasie zarobili :fjedzia:
W przyszłym sezonie król strzelców ekstraklasy, w tym co był zabrakło bardzo niewiele, więc nie wiem kogo koledzy sobie poradzili lepiej w ekstraklasie ;)

Btw, kto tam z Łodzi zrobił poważną karierę w ekstraklasie i zarobił pieniążki? Jakoś nikt do głowy mi nie przychodzi.

Tuchela to jeszcze wyjebią przed meczem o brąz :muttley:
Nie wiem na chuj on tego Burna wziął kosztem Maguaiera bo Harry go nakrywa czapką i jak chciał mieć dodatkową opcję na mecz by grać wrzutkami to w Anglii Harry jest spokojnie w top grających głową zawodników, a i siłowo by tam Argentyńczyków przestawiał będąc świeżym

Idę umyć jaja a @Rododendron teraz trzepie transfermarkt w poszukiwaniu Łodzian z sukcesami.

No chyba nie masz na myśli Augustyniaka? :juanlaugh:
Czytaj ze zrozumieniem chłopczyku, napisałem o gościach przeciwko którym grałem i to w miarę regularnie, a że Ty się z kimś przeciąłeś raz na szkolnym turnieju dla chłopców sponsorowanym przez soczek to rzeczywiście good for you, możesz wrócić do smarowania :beczka:

Czytaj ze zrozumieniem chłopczyku, napisałem o gościach przeciwko którym grałem i to w miarę regularnie, a że Ty się z kimś przeciąłeś raz na szkolnym turnieju dla chłopców sponsorowanym przez soczek to rzeczywiście good for you, możesz wrócić do smarowania :beczka:
Tak sobie wkrecaj, ty grałeś przeciwko nim, ja grałem razem z nimi.

Jaja fresh.

Szkolne boisko, masz na myśli betonowe o rozmiarach do piłki halowej? To już się nie dziwię dlaczego nie zrobiłeś kariery jak na takich boiskach grałeś, wiadomo że w niedzielę wieczorem mogłeś się na takim boisku przeciąć z augustyniakiem, ale kurwa, z czym do kogo smyku :beczka:

No i co Ci z tego chłopie, jak z tego starego o ile urzędniczka Ci go nie przedziurawiła to jedyna korzyść jaka jest to mandaty, kary i wyolbrzymiając na potrzeby słabego żartu: potencjalny makowiec za recydywę xD?
Ale o czym ty pierdolisz, mówię ci że mam w dowodzie wpisane, tyg mówisz że nie bo nowe, ja mówię że mam dwa, a ty mi o recydywie.

Żadnej dziury nikt mi nie zrobił, sam go połamałem, później zgłosiłem że zgubiłem, wróciłem na chatę i znalazłem połamany to stwierdziłem że nie będę go zanosił bo i po co, nie legitymuje się nim, leży sobie w domu i tyle, kiedyś go spalę i taka będzie jego historia, bo przecież nie wyrzucę do śmietnika.

Z takimi rywalami to tak, przypał.

Już Lato strzelał mocniejszym.
Przecież z tych zespołów wszystkich to jedynie Jordania chuja grała na tym Mundialu to chuj wie o czym gadasz, zrobił co miał zrobić i w każdym meczu bierze grę na siebie prowadząc Argentynę po puchar :antonio:
Do teraz było, że grali z paziam,i a dziś Anglików mijał jak tyczki i się bawił z nimi to zaraz jakiś szpagat zajebiesz byle mu umniejszyć :korwinlaugh:

Back