Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ja dałem Francję, obstawiam HiszpanięDobra to pucować się kto jeszcze oprócz mnie zaznaczył Argentynę w ankiecie

Patrząc na faze pucharową to Hiszpania po pierwszej będzie prowadzić 2:0 a od 70 minuty zmieni się na 2:3 lub 2:2 i mamy dogrywkę.Ja dałem Francję, obstawiam Hiszpanię![]()
@ninja z czego się cieszysz? Z warunkami na kogucią, piórkową, max lekką, nie miałem czego szukać w koszykówce a na rozgrywce nigdy nie grałem.
Byłem za dobry na a klasę ale nie ukrywam, że mam w planach udać się na jakąś wioskę w niedługim czasie, potrenować i pokopać piłkę w normalnym meczu na pełnowymiarowym boisku, w okręgówce to śmiało mógłbym pograć 5 lat tylko trzeba ruszyć dupę, boję się jedynie o kontuzje, bo grasz za frytki, a jak ci połamią nogę, to zostajesz z palcem w dupie, więc się zastanawiam czy jest sens w tym wieku, ale myślę że jest, bo skoro nie teraz to tym bardziej nie w wieku 40 lat.Wy sie kopaliscie po czolach w A klasie, a ja sobie klepalem w Primera Division w Fifie 05. Ehhh piekne czasy.

Nie umiem a na pozycjach na których grałem zaczęli mnie poprostu przeskakiwać i nie było sensu tego ciągnąć dalej.![]()
Muggsy Bogues - Wikipedia
en.wikipedia.org
co prawda na rozgrywce, ale mogłeś się przemianować
Ile wyskoku?Byłem za dobry na a klasę ale nie ukrywam, że mam w planach udać się na jakąś wioskę w niedługim czasie, potrenować i pokopać piłkę w normalnym meczu na pełnowymiarowym boisku, w okręgówce to śmiało mógłbym pograć 5 lat tylko trzeba ruszyć dupę, boję się jedynie o kontuzje, bo grasz za frytki, a jak ci połamią nogę, to zostajesz z palcem w dupie, więc się zastanawiam czy jest sens w tym wieku, ale myślę że jest, bo skoro nie teraz to tym bardziej nie w wieku 40 lat.
Chyba na centrze nie grałeś?Nie umiem a na pozycjach na których grałem zaczęli mnie poprostu przeskakiwać i nie było sensu tego ciągnąć dalej.

To nie jest jakis wielki turniej w wykonaniu Yamala. Euro 24, ok to się zgodzę.Panicz Laminek vs Król Messi
![]()
Nie pamiętam więc nie będę ściemniał, ale kiedyś był mierzony z miejsca z 2 nóg i nie było najgorzej, bardziej top 5 grupy niż ostatnia piątka.Ile wyskoku?
Do tablicy chociaż doskoczyłeś?Nie pamiętam więc nie będę ściemniał, ale kiedyś był mierzony z miejsca z 2 nóg i nie było najgorzej, bardziej top 5 grupy niż ostatnia piątka.

Na skrzydle, później na obronie a później koniec kariery bo z warunkami na rozgrywającego albo nawet i nie, to na tych pozycjach w seniorskiej koszykówce poprostu nie ma czego szukać.Chyba na centrze nie grałeś?
![]()
Tak, spokojnie smyrałem siatkę palcami.Do tablicy chociaż doskoczyłeś?![]()
Panicz Laminek vs Król Messi
![]()
Inne czasy, wtedy było tako wolne tempo, że mały murzyn mógł pograć z drewniakami, dzisiaj by go zabili. To już Isaiah Thomas lepszy przykład, trochę wyższy, ale jak na koszykówkę też karakan.![]()
Muggsy Bogues - Wikipedia
en.wikipedia.org
co prawda na rozgrywce, ale mogłeś się przemianować
Pytałem o tablicę, nie o siatkę, do której dzieci w podstawówce doskakują.Tak, spokojnie smyrałem siatkę palcami.
Iverson wydawał się malutki, a jednak 5 cm większy niż ja, więc...Inne czasy, wtedy było tako wolne tempo, że mały murzyn mógł pograć z drewniakami, dzisiaj by go zabili. To już Isaiah Thomas lepszy przykład, trochę wyższy, ale jak na koszykówkę też karakan.
Siatka wisi 10 cm niżej niż zaczyna się tablica z tego co pamiętam, więc masz rację, grałem z dziećmi na salce wynajętej ale później mi się znudziło, tylko że ja zawsze grałem na wymiarowe kosze, bez zniżania przez trenera co robił małolatom żeby zrobili pierwszy i ostatni wsad w życiu.Pytałem o tablicę, nie o siatkę, do której dzieci w podstawówce doskakują.
Czyli po prostu chodziłeś sobie na salę trochę pobiegać i porzucać ze starszymi kolegami. No ok