Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Według scenariusza? Przeczytaj sobie co pisałem wczoraj, synu.
Smaruj dupsko cebulą, żeby tak nie piekło, a Twoje posty to są maniakalne urojenia chłopa, który coś tam pokopał 10 lat temu i dalej udaje, że ma o tym pojęcie :lesnarhappy:

Edit: Misiu kolorowy, uprzedzając twoją ripostę czego to Ty nie osiągnąłeś, to gwarantuję Ci, że tam gdzie ja to raczej nie pograłeś :gabi_much_love:

Przechwytywanie.JPG

:cmgkeepgoing:

Hahahhaa kolejni frajerzy gołing hołm.
Biała rasa w finale!:antonio:
Jak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.

No cóż, nie wiedziałem że lubisz opalonych chłopców z aparycją nastolatka i jeszcze nazywasz ich kurwa Biała Rasa.

Gości z Ameryki południowej :juanlaugh:

Chilijczycy to też jest dla ciebie "biała rasa" cyganie?

@Miskatonic następny fan opalonych kundli, oznaczam żebyś miał na uwadze.

Smaruj dupsko cebulą, żeby tak nie piekło, a Twoje posty to są maniakalne urojenia chłopa, który coś tam pokopał 10 lat temu i dalej udaje, że ma o tym pojęcie :lesnarhappy:

Edit: Misiu kolorowy, uprzedzając twoją ripostę czego to Ty nie osiągnąłeś, to gwarantuję Ci, że tam gdzie ja to raczej nie pograłeś :gabi_much_love:
Wasze posty pokazują że jesteście przyglupami skoro nie rozumiecie że ja i @Gambit od początku trollujemy jak zauważyliśmy że się spuszczacie na samo hasło messi.

Nie nie mam pojęcia o piłce, więcej można się nauczyć na trybunie, boisko to chuj, Trybuna uczy piłki nożnej piłkarzy:juanlaugh:

Jak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.

No cóż, nie wiedziałem że lubisz opalonych chłopców z aparycją nastolatka i jeszcze nazywasz ich kurwa Biała Rasa.

Wyselekcjonowana grupa czarnych koszul po 1943 o iq > 140, mówi Ci to coś krecie?

:juanlaugh:

O kurwa :juanlaugh:
Synek, wróć do szkoły, bo Chile czy Argentyna to obecnie poza Europą Wschodnią czy Bałkanami to najbardziej białe kraje na świecie

Głąbie ponad 90% ludności to potomkowie europejskich emigrantów. Żaden piłkarz w dodatku nie jest czarny jak asfalt.

Argentyna to praktycznie sami emigranci z Europy, jakieś 3/4, jak nie więcej.

Debil :beczka:

Angole tradycyjnie zesrali sie metr przed kiblem.

Kurwa mieli wszystko, prowadzenie, mecz pod kontrolą to juz na pół godziny przedkoncem zaczeli robić typowego Michniewicza. :beczka:

:lesnarhappy: @Gambit przecież tam faul był i bramki być nie powinno bo Lautaro depnal mu na palca a ci się spuszczają jak bezdomni dostający darmowego kiebaba. :DC:

Wychodzimy.

Wasze posty pokazują że jesteście przyglupami skoro nie rozumiecie że ja i @Gambit od początku trollujemy jak zauważyliśmy że się spuszczacie na samo hasło messi.

Nie nie mam pojęcia o piłce, więcej można się nauczyć na trybunie, boisko to chuj, Trybuna uczy piłki nożnej piłkarzy:juanlaugh:
Ktoś tu mówił o trybunie? :)
Bywanie na meczach jako kibic nie wyklucza wcześniejszego kopania, a na pewno poważniejszego niż Puchar Tymbarku.

Ciao bella, cebula się nie zmarnuje :gabi_much_love:

Back