JosueEstebanez
UFC Strawweight
Messi Goat i nawet nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Smaruj dupsko cebulą, żeby tak nie piekło, a Twoje posty to są maniakalne urojenia chłopa, który coś tam pokopał 10 lat temu i dalej udaje, że ma o tym pojęcieWedług scenariusza? Przeczytaj sobie co pisałem wczoraj, synu.

Kto nie kopał w A klasieSmaruj dupsko cebulą, żeby tak nie piekło, a Twoje posty to są maniakalne urojenia chłopa, który coś tam pokopał 10 lat temu i dalej udaje, że ma o tym pojęcie![]()
FINAŁ MARZEŃ![]()
![]()
![]()

Jak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.Hahahhaa kolejni frajerzy gołing hołm.
Biała rasa w finale!![]()

Prawdziwa walka o BRĄZOWY medalBez kitu.
Taki zestaw
Ale finał pocieszenia może też być fajny.
![]()
Droga GOTA po kolejną złotą piłkę, jeszcze tylko w finale coś dołożyć.Tak to tylko zostawie View attachment 153514
Zesrają się.
Wasze posty pokazują że jesteście przyglupami skoro nie rozumiecie że ja i @Gambit od początku trollujemy jak zauważyliśmy że się spuszczacie na samo hasło messi.Smaruj dupsko cebulą, żeby tak nie piekło, a Twoje posty to są maniakalne urojenia chłopa, który coś tam pokopał 10 lat temu i dalej udaje, że ma o tym pojęcie
Edit: Misiu kolorowy, uprzedzając twoją ripostę czego to Ty nie osiągnąłeś, to gwarantuję Ci, że tam gdzie ja to raczej nie pograłeś![]()

Jak wygra Argentyna to wcale mnie nie zdziwiDroga GOTA po kolejną złotą piłkę, jeszcze tylko w finale coś dołożyć.
Jak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.
No cóż, nie wiedziałem że lubisz opalonych chłopców z aparycją nastolatka i jeszcze nazywasz ich kurwa Biała Rasa.
Gości z Ameryki południowej
Chilijczycy to też jest dla ciebie "biała rasa" cyganie?
@Miskatonic następny fan opalonych kundli, oznaczam żebyś miał na uwadze.

O kurwaJak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.
No cóż, nie wiedziałem że lubisz opalonych chłopców z aparycją nastolatka i jeszcze nazywasz ich kurwa Biała Rasa.

Głąbie ponad 90% ludności to potomkowie europejskich emigrantów. Żaden piłkarz w dodatku nie jest czarny jak asfalt.Jak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.
Argentyna to praktycznie sami emigranci z Europy, jakieś 3/4, jak nie więcej.Jak to jest większe multikulti jak Anglia, w Anglii masz białych i murzynów a w Argentynie masz mieszankę z każdego kontynentu prócz Afryki.

Ktoś tu mówił o trybunie? :)Wasze posty pokazują że jesteście przyglupami skoro nie rozumiecie że ja i @Gambit od początku trollujemy jak zauważyliśmy że się spuszczacie na samo hasło messi.
Nie nie mam pojęcia o piłce, więcej można się nauczyć na trybunie, boisko to chuj, Trybuna uczy piłki nożnej piłkarzy![]()