Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Szpakowski jaki podjarany w studio, mogą się spotkać ze Stano na wzajemne opierdalanie pęta po tym meczu.

A tak jak zauważyliście, Anglicy sami to na siebie ściągneli zamykając się w swojej szesnastce po przerwie na nawodnienie.

@ninja z czego się cieszysz? Z warunkami na kogucią, piórkową, max lekką, nie miałem czego szukać w koszykówce a na rozgrywce nigdy nie grałem.

Wy się sie kopaliście po czołach w A klasie, a ja sobie klepałem w Primera Division w Fifie 05. Ehhh piękne czasy.

Wy sie kopaliscie po czolach w A klasie, a ja sobie klepalem w Primera Division w Fifie 05. Ehhh piekne czasy.
Byłem za dobry na a klasę ale nie ukrywam, że mam w planach udać się na jakąś wioskę w niedługim czasie, potrenować i pokopać piłkę w normalnym meczu na pełnowymiarowym boisku, w okręgówce to śmiało mógłbym pograć 5 lat tylko trzeba ruszyć dupę, boję się jedynie o kontuzje, bo grasz za frytki, a jak ci połamią nogę, to zostajesz z palcem w dupie, więc się zastanawiam czy jest sens w tym wieku, ale myślę że jest, bo skoro nie teraz to tym bardziej nie w wieku 40 lat.

Nie wiem dlaczego VAR tego nie sprawdzał, znaczy wiem, ale to i tak by nic nie dało.
1000017193.jpg

Byłem za dobry na a klasę ale nie ukrywam, że mam w planach udać się na jakąś wioskę w niedługim czasie, potrenować i pokopać piłkę w normalnym meczu na pełnowymiarowym boisku, w okręgówce to śmiało mógłbym pograć 5 lat tylko trzeba ruszyć dupę, boję się jedynie o kontuzje, bo grasz za frytki, a jak ci połamią nogę, to zostajesz z palcem w dupie, więc się zastanawiam czy jest sens w tym wieku, ale myślę że jest, bo skoro nie teraz to tym bardziej nie w wieku 40 lat.
Ile wyskoku?

Angole to już się zaczynali bronić zaraz po tym jak zaczęła się druga połowa tylko ta kontra z dupy zaburzyła obraz meczu i Argentyna musiała odrabiać bo ogólnie to Angole chuja zagrali i tam zabardzo szans nawet nie mieli oprócz tej jednej bramki przy której obrońca Argentyny zachował się jak amator. Zaczęli wysokim pressingiem, ale tak się nie da grać całego meczu tym bardziej na Argentynę i się wypompowali co w drugiej części meczu się na nich odbiło. Lepszy zespół wygrał i finał też będzie lepszy niż jakby Anglia miała grać z Hiszpanią

Inne czasy, wtedy było tako wolne tempo, że mały murzyn mógł pograć z drewniakami, dzisiaj by go zabili. To już Isaiah Thomas lepszy przykład, trochę wyższy, ale jak na koszykówkę też karakan.
Iverson wydawał się malutki, a jednak 5 cm większy niż ja, więc...

Nie byłem żadnym brylantem żebym z takimi warunkami zrobił poważną karierę.

Pytałem o tablicę, nie o siatkę, do której dzieci w podstawówce doskakują.

Czyli po prostu chodziłeś sobie na salę trochę pobiegać i porzucać ze starszymi kolegami. No ok
Siatka wisi 10 cm niżej niż zaczyna się tablica z tego co pamiętam, więc masz rację, grałem z dziećmi na salce wynajętej ale później mi się znudziło, tylko że ja zawsze grałem na wymiarowe kosze, bez zniżania przez trenera co robił małolatom żeby zrobili pierwszy i ostatni wsad w życiu.

Wiem że przy wzroście 177 powinienem do lampy doskoczyć.

Back