B.I.G Makumba
UFC Middleweight
Messi Goat i nawet nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Messi Goat i nawet nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym

No najechało ich tam miliony. Ja pierdoleWyselekcjonowana grupa czarnych koszul po 1943 o iq > 140, mówi Ci to coś krecie?
![]()

Masz rację, nie kopałem w A klasie.Edit: Misiu kolorowy, uprzedzając twoją ripostę czego to Ty nie osiągnąłeś, to gwarantuję Ci, że tam gdzie ja to raczej nie pograłeś
Biała RasaWyselekcjonowana grupa czarnych koszul po 1943 o iq > 140, mówi Ci to coś krecie?
![]()

oho kolejny angielski kibic detectedNo najechało ich tam miliony. Ja pierdole![]()
W Młodej Ekstraklasie też raczej nie :)Masz rację, nie kopałem w A klasie.
Biała Rasa![]()
![]()
No najechało ich tam miliony. Ja pierdole![]()
Dobra to pucować się kto jeszcze oprócz mnie zaznaczył Argentynę w ankiecie

Chłopaku, nikt z was nawet nie zagrał w turnieju z podwórka na stadion więc czego wy mnie chcecie o piłce uczyćW Młodej Ekstraklasie też raczej nie :)

Ale za to przekopie całe boiskoW Młodej Ekstraklasie też raczej nie :)
Kibic Chelsea dla którego Di Matteo czy Zola to postacie z Mafii, bo czasy orzed kacapem to nietI Krecik dupa cicho. Tyle wie co od starych garusów zasłyszy![]()

Doskonała riposta na tematoho kolejny angielski kibic detected
A przy okazji dupę cebulą wysmarujeAle za to przekopie całe boisko

Ja mam Francję ale pierdole nic nie zmieniam bo i po co, żeby się dowartościować że trafię jak już zostało 2 finalistów? ;)Dobra to pucować się kto jeszcze oprócz mnie zaznaczył Argentynę w ankiecie
A lamusy dupa cichoDaj spokój, ja od początku za Albicelestes![]()

Nawet nie wiedziałem, że się da zmieniać głosy. To po chuju ta ankietaJa mam Francję ale pierdole nic nie zmieniam bo i po co, żeby się dowartościować że trafię jak już zostało 2 finalistów? ;)
Jestem ciekaw czy większość kibiców Realu będzie wolała wygraną 8 zawodników Barcelony czy odchodzącego na emeryturę GOAT-a, na ich miejscu wolałbym to drugie, bo to młode pokolenie z wygranym mundialem będzie jeszcze im dawało popalić przez wiele sezonów.Daj spokój, ja od początku za Albicelestes![]()
kto zmienia ten wisząca fajaNawet nie wiedziałem, że się da zmieniać głosy. To po chuju ta ankieta

Zeby takie kurwy jak @Kurwantes mogły po czasie zmienić narracjęNawet nie wiedziałem, że się da zmieniać głosy. To po chuju ta ankieta

Dobra, to mamy remis, a w koszykówkę grałeś? Ja grałem w jednym z najlepszych klubów w Polsce swego czasu, ale nigdy nie zadebiutowalem na parkiecie, miałem talent do każdego sportu drużynowego ale w koszykówce nie dojechałem fizycznie, a w piłce mentalnie, bo jak wygrywaliśmy to była impreza, a później jak zaczęliśmy przegrywać, to też była impreza, zdegenerowane pokolenie.Ktoś tu mówił o trybunie? :)
Bywanie na meczach jako kibic nie wyklucza wcześniejszego kopania, a na pewno poważniejszego niż Puchar Tymbarku.
Ciao bella, cebula się nie zmarnuje![]()
Ktoś ją źle stworzył.Nawet nie wiedziałem, że się da zmieniać głosy. To po chuju ta ankieta

Miałem, mogłem, chciałem, planowałem...Dobra, to mamy remis, a w koszykówkę grałeś? Ja grałem w jednym z najlepszych klubów w Polsce swego czasu, ale nigdy nie zadebiutowalem na parkiecie, miałem talent do każdego sportu drużynowego ale w koszykówce nie dojechałem fizycznie, a w piłce mentalnie, bo jak wygrywaliśmy to była impreza, a później jak zaczęliśmy przegrywać, to też była impreza, zdegenerowane pokolenie.