Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 25 23.8%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.1%
  • Argentyna

Votes: 13 12.4%
  • Portugalia

Votes: 15 14.3%
  • Brazylia

Votes: 10 9.5%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.8%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.7%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.5%

• Total voters
    105
Taki chyba pod Premier League w sam raz, United by mogło go wziąć na zmianę dla Sesko
I by grał taką samą chujnię jak w Milanie. Chłopie, obrońcy w PL by go przemielili. Niech se siedzi w Bergamo, bo powyżej pewnego poziomu nie przeskoczy.

Macie kurwa pod nosem Matete, ktory by idealnie fitował do Cunhy i Buemo.

Jestem aktywny
1000010489.gif

To bez wjazdu do kazamatów, bo tam pyton aktywnych nie potrzebuje :lesnarhappy:
Haha nie no mordo kurwa no trolluje trochę w tym temacie chociaż no cieszy mnie mundial ale piłka mi już dawno temu odjechała na rzecz MMA. Oglądam wszystkie mecze Realu w miarę możliwości, bo od dziecka jestem kibicem tego klubu ale ekspertem piłkarskim to nie jestem już od dawna chociaż za dzieciaka kochałem piłkę.

I by grał taką samą chujnię jak w Milanie. Chłopie, obrońcy w PL by go przemielili. Niech se siedzi w Bergamo, bo powyżej pewnego poziomu nie przeskoczy.

Macie kurwa pod nosem Matete, ktory by idealnie fitował do Cunhy i Buemo.
Mateta to trochę podobny profil do Sesko i jakbym miał szukać drugiego napastnika to bym wolał by był o trochę innym profilu i oferował coś innego niż fizyczność i strzał, taki Chicharito nowy by się przydał by zależnie od meczu i przeciwnika mieć różne warianty na granie. Ogólnie te ruchy United z dupy teraz bo wydali na Edersona i Santosa łącznie koło 100 i dalej nie wiadomo kto tam w środku będzie grał na 6 obok Kobbiego. Mam nadzieję, że ruszą jeszcze po Scotta z Bournemouth bo jest kozak, ale pewnie 70mln będzie za drogo i się będą bujać na półśrodkach.
Już kiedyś mieli szanse na Rice'a to ,,był za drogi" dla nich:korwinlaugh:
O Aguerro nawet nie chce mi sie wspominać bo też był za drogi dla United, a przyszło City wyłożyło ile trzeba i chyba nie żałują :korwinlaugh:

Mateta to trochę podobny profil do Sesko i jakbym miał szukać drugiego napastnika to bym wolał by był o trochę innym profilu i oferował coś innego niż fizyczność i strzał, taki Chicharito nowy by się przydał by zależnie od meczu i przeciwnika mieć różne warianty na granie. Ogólnie te ruchy United z dupy teraz bo wydali na Edersona i Santosa łącznie koło 100 i dalej nie wiadomo kto tam w środku będzie grał na 6 obok Kobbiego. Mam nadzieję, że ruszą jeszcze po Scotta z Bournemouth bo jest kozak, ale pewnie 70mln będzie za drogo i się będą bujać na półśrodkach.
Już kiedyś mieli szanse na Rice'a to ,,był za drogi" dla nich:korwinlaugh:
O Aguerro nawet nie chce mi sie wspominać bo też był za drogi dla United, a przyszło City wyłożyło ile trzeba i chyba nie żałują :korwinlaugh:
Ale ten profil to mają w postaci Cunhi czy Mbuemo, Sesko to drwal, a Mateta do dobrych warunków fizycznych dorzuca niezłą szybkość i na pewno jest to upgrade względem Sloweńca.
Scott kozak w chuj, ale Wisienki go raczej tanio nie puszczą, a Ederson to sie chyba wysypał wg Romano.

Wraca Rashford, jest Amad, tam de facto to trzeba wzmocnić środek, boki obrony i może byc fajny sezon.

Ale ten profil to mają w postaci Cunhi czy Mbuemo, Sesko to drwal, a Mateta do dobrych warunków fizycznych dorzuca niezłą szybkość i na pewno jest to upgrade względem Sloweńca.
Scott kozak w chuj, ale Wisienki go raczej tanio nie puszczą, a Ederson to sie chyba wysypał wg Romano.
W idealnym świecie powinni mieć Sesko, Matete i kogoś szybkiego dobrego technicznie na trzeciego,tak jak kiedyś Ferguson mając w składzie dwóch klasowych napastników Rooneya i Teveza dokupił jeszcze Berbatowa :antonio:

Jest.

A poza tym jebany Messi kontuzjował Mbappe... Nie wiem w jaki sposób ale z pewnością miał na to wpływ :mamed:
A ty grasz w coś prócz fantazy premier League?

Jak grasz w ekstraklasie to ja też mogę zagrać, jaja bedo bo chłop zna po 2 zawodników na zespół xD

Back