Patrosixxx
UFC Heavyweight
Słabiutka Belgia robi z Hiszpania co chce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no mordunia Ty jesteś chyba najebany. Jakie 3:0?Ale jaja, zanosilo sie na 3:0 w pierwszej polowie dla Hiszpani. A tu 1:1
Ja pierdole ale ta Belgia jest słaba... Thibo znowu ratuje

No przeciez Hiszpania caly czas naciskala wiec co w tym dziwnego, ze sie zanosilo na tyle?Nie no mordunia Ty jesteś chyba najebany. Jakie 3:0?
Taki chyba pod Premier League w sam raz, United by mogło go wziąć na zmianę dla SeskoDe Ketelaere jest szef![]()
I by grał taką samą chujnię jak w Milanie. Chłopie, obrońcy w PL by go przemielili. Niech se siedzi w Bergamo, bo powyżej pewnego poziomu nie przeskoczy.Taki chyba pod Premier League w sam raz, United by mogło go wziąć na zmianę dla Sesko
Tak naciskała, że mają remis. Naciska to człowiek aktywny w lochachNo przeciez Hiszpania caly czas naciskala wiec co w tym dziwnego, ze sie zanosilo na tyle?
Po jednej groźnej akcji Belgów, gdzie ten ręcznik w bramce nawet ruchu nie wykonał.Tak naciskała, że mają remis. Naciska to człowiek aktywny w lochach
Aha. To nie mozna naciskac caly mecz, a przeciwna druzyna zrobi jedna akcje strzelajac gola?Tak naciskała, że mają remis. Naciska to człowiek aktywny w lochach
Ja sobie w tym temacie Was Bracia trolluje. Jestem aktywnyPo jednej groźnej akcji Belgów, gdzie ten ręcznik w bramce nawet ruchu nie wykonał.
Ty chyba stukasz w telefon zamiast te mecze oglądać.
To bez wjazdu do kazamatów, bo tam pyton aktywnych nie potrzebujeJa sobie w tym temacie Was Bracia trolluje. Jestem aktywny

Jestem aktywny
Haha nie no mordo kurwa no trolluje trochę w tym temacie chociaż no cieszy mnie mundial ale piłka mi już dawno temu odjechała na rzecz MMA. Oglądam wszystkie mecze Realu w miarę możliwości, bo od dziecka jestem kibicem tego klubu ale ekspertem piłkarskim to nie jestem już od dawna chociaż za dzieciaka kochałem piłkę.To bez wjazdu do kazamatów, bo tam pyton aktywnych nie potrzebuje![]()
Mateta to trochę podobny profil do Sesko i jakbym miał szukać drugiego napastnika to bym wolał by był o trochę innym profilu i oferował coś innego niż fizyczność i strzał, taki Chicharito nowy by się przydał by zależnie od meczu i przeciwnika mieć różne warianty na granie. Ogólnie te ruchy United z dupy teraz bo wydali na Edersona i Santosa łącznie koło 100 i dalej nie wiadomo kto tam w środku będzie grał na 6 obok Kobbiego. Mam nadzieję, że ruszą jeszcze po Scotta z Bournemouth bo jest kozak, ale pewnie 70mln będzie za drogo i się będą bujać na półśrodkach.I by grał taką samą chujnię jak w Milanie. Chłopie, obrońcy w PL by go przemielili. Niech se siedzi w Bergamo, bo powyżej pewnego poziomu nie przeskoczy.
Macie kurwa pod nosem Matete, ktory by idealnie fitował do Cunhy i Buemo.

Ale ten profil to mają w postaci Cunhi czy Mbuemo, Sesko to drwal, a Mateta do dobrych warunków fizycznych dorzuca niezłą szybkość i na pewno jest to upgrade względem Sloweńca.Mateta to trochę podobny profil do Sesko i jakbym miał szukać drugiego napastnika to bym wolał by był o trochę innym profilu i oferował coś innego niż fizyczność i strzał, taki Chicharito nowy by się przydał by zależnie od meczu i przeciwnika mieć różne warianty na granie. Ogólnie te ruchy United z dupy teraz bo wydali na Edersona i Santosa łącznie koło 100 i dalej nie wiadomo kto tam w środku będzie grał na 6 obok Kobbiego. Mam nadzieję, że ruszą jeszcze po Scotta z Bournemouth bo jest kozak, ale pewnie 70mln będzie za drogo i się będą bujać na półśrodkach.
Już kiedyś mieli szanse na Rice'a to ,,był za drogi" dla nich
O Aguerro nawet nie chce mi sie wspominać bo też był za drogi dla United, a przyszło City wyłożyło ile trzeba i chyba nie żałują![]()
W idealnym świecie powinni mieć Sesko, Matete i kogoś szybkiego dobrego technicznie na trzeciego,tak jak kiedyś Ferguson mając w składzie dwóch klasowych napastników Rooneya i Teveza dokupił jeszcze BerbatowaAle ten profil to mają w postaci Cunhi czy Mbuemo, Sesko to drwal, a Mateta do dobrych warunków fizycznych dorzuca niezłą szybkość i na pewno jest to upgrade względem Sloweńca.
Scott kozak w chuj, ale Wisienki go raczej tanio nie puszczą, a Ederson to sie chyba wysypał wg Romano.

United wtedy to była potęgaW idealnym świecie powinni mieć Sesko, Matete i kogoś szybkiego dobrego technicznie na trzeciego,tak jak kiedyś Ferguson mając w składzie dwóch klasowych napastników Rooneya i Teveza dokupił jeszcze Berbatowa![]()
Żebyś w pewniaku był taki cwany smyku.
A ty grasz w coś prócz fantazy premier League?Jest.
A poza tym jebany Messi kontuzjował Mbappe... Nie wiem w jaki sposób ale z pewnością miał na to wpływ![]()
Nigdy nie byli potęgąUnited wtedy to była potęga
Moim zdaniem byli. To był kiedyś topowy klub.Nigdy nie byli potęgą
Czemu nie wrócili do tego na varze? Przecież to był karnyAle te przepisy są pojebane - przecież to jest claro karny dla Belgów
Przecież kurwa to był klarowny rzut karny, a oni nawet nie sprawdzają tego na varze co to za gównoHiszpanie mają szczęście do zagrań ręką w polu karnym gdy z gwizdkiem lata angielski sędzia ;)