Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fantasy chyba tylko angielska jest, a ostatni sezon to było pierwszy raz jak się w to bawiłem i nawet nie wiem dalej jak to tam działa wszystko, ale skład się zrobiJa tam gram do końca i też czekam, a grasz jeszcze jakieś inne ligi czy tylko angielską?
Marciniak już jest szykowany na finał.Ni chuja, niktżabojadomfrancuskim legionistom cudzoziemskim nie podskoczy.
Chyba że Infantino wydrukuje Messiemu finał …
![]()
Ja też teraz debiut miałem, fantaxy ekstraklasy nie ma?Fantasy chyba tylko angielska jest, a ostatni sezon to było pierwszy raz jak się w to bawiłem i nawet nie wiem dalej jak to tam działa wszystko, ale skład się zrobi
E chyba nie, bynajmniej nie słyszałem. To chyba tylko pod PL zrobioneJa też teraz debiut miałem, fantaxy ekstraklasy nie ma?

Oni i Anglicy mogliby wystawić dwie reprezentację i prawdopodobnie by się spotkały w cwiercfinale xDFrancja niezłą pake ma tam na rezerwie jeszcze Cherki, albo Tchouameni![]()
Liczę na Anglię, że ich ogarną w finale bo Argentyna jednak drewno na tym Mundialu, a Kane miałby duży argument do Złotej Piłki i w końcu by był wśród faworytów wymienianyOni i Anglicy mogliby wystawić dwie reprezentację i prawdopodobnie by się spotkały w cwiercfinale xD
To zależy od interpretacji sędziegoDżembele zasłonił usta koszulką po gwizdku jak gadał z bramkarzem Maroka.
To też się na kartkę zalicza?

SzafotDżembele zasłonił usta koszulką po gwizdku jak gadał z bramkarzem Maroka.
To też się na kartkę zalicza?