Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fantasy chyba tylko angielska jest, a ostatni sezon to było pierwszy raz jak się w to bawiłem i nawet nie wiem dalej jak to tam działa wszystko, ale skład się zrobiJa tam gram do końca i też czekam, a grasz jeszcze jakieś inne ligi czy tylko angielską?
Marciniak już jest szykowany na finał.Ni chuja, niktżabojadomfrancuskim legionistom cudzoziemskim nie podskoczy.
Chyba że Infantino wydrukuje Messiemu finał …
![]()
Ja też teraz debiut miałem, fantaxy ekstraklasy nie ma?Fantasy chyba tylko angielska jest, a ostatni sezon to było pierwszy raz jak się w to bawiłem i nawet nie wiem dalej jak to tam działa wszystko, ale skład się zrobi
E chyba nie, bynajmniej nie słyszałem. To chyba tylko pod PL zrobioneJa też teraz debiut miałem, fantaxy ekstraklasy nie ma?

Oni i Anglicy mogliby wystawić dwie reprezentację i prawdopodobnie by się spotkały w cwiercfinale xDFrancja niezłą pake ma tam na rezerwie jeszcze Cherki, albo Tchouameni![]()
Liczę na Anglię, że ich ogarną w finale bo Argentyna jednak drewno na tym Mundialu, a Kane miałby duży argument do Złotej Piłki i w końcu by był wśród faworytów wymienianyOni i Anglicy mogliby wystawić dwie reprezentację i prawdopodobnie by się spotkały w cwiercfinale xD
To zależy od interpretacji sędziegoDżembele zasłonił usta koszulką po gwizdku jak gadał z bramkarzem Maroka.
To też się na kartkę zalicza?

SzafotDżembele zasłonił usta koszulką po gwizdku jak gadał z bramkarzem Maroka.
To też się na kartkę zalicza?
Ja też teraz debiut miałem, fantaxy ekstraklasy nie ma?

Najlepszy jest fakt, że niezależnie czy wygra czy przegra, to w Paryżu i tak będzie rozpierdolW ogóle jaka to jest symulacja w której żyjemy. Jak Francja wygra mundial to w kategoriach z zeszłych lat, Dembelele należy się złota piłka jeszcze bardziej jak w ubiegłym roku.
Rozumiecie, dwie złote piłki pod rząd dla osmana![]()

WTF xd jak Francja wygra to tylko i wyłącznie mekambe z piłką ze złota. Dembele nie błyszczy tak jak żółwW ogóle jaka to jest symulacja w której żyjemy. Jak Francja wygra mundial to w kategoriach z zeszłych lat, Dembelele należy się złota piłka jeszcze bardziej jak w ubiegłym roku.
Rozumiecie, dwie złote piłki pod rząd dla osmana![]()
A co empape wygrał w tym śmiesznym Realu? Może strzelić i 15 bramek na MŚ to i tak nasz polski ekspert tvdupe maciek iwański będzie głosował na dembelele, jak na chorągiew przystało.WTF xd jak Francja wygra to tylko i wyłącznie mekambe z piłką ze złota. Dembele nie błyszczy tak jak żółw

A co empape wygrał w tym śmiesznym Realu? Może strzelić i 15 bramek na MŚ to i tak nasz polski ekspert tvdupe maciek iwański będzie głosował na dembelele, jak na chorągiew przystało.
A i bym zapomniał
Rzuty karne na ostatnich dwóch mundialach
Lajonel Pessi syn izraela- 9
Francja, Brazylia, Hiszpania, Niemcy, Portugalia (razem) - 5
![]()

Tak samo przereklamowany jak Martinez.Belgowie i tak dobry wynik już uzyskali, a z Hiszpanią widać też mają szanse i wcale nie odstają jakoś bardzo. Rudi Garcia często był krytykowany za swój warsztat przez niektórych ekspertów i zawodników, a tu jeszcze się okaże że zrobi najlepszy wynik dla Belgów i to ze składem post prime
No mają teraz Doku, Trossarda ale obrona z wtedy to zjadała tą obecną. Może przereklamowany chociaż tam wyniki miał czasem niezłe, ale dużo krytyki czytałem na jego temat, a tu wcale źle nie wygląda z tą BelgiąTak samo przereklamowany jak Martinez.
Ciężko mówić, ze to skład post prime, jak tam z ekipy z Rosji to zostało może 3 graczy.
Po prostu tamto pokolenie to był złoty strzał, a dziad Martinez chuja z nimi ugrał.