Gambit
UFC Middleweight
No tak, jak JE Tebas.A ananasy, których wymieniłeś wyżej to 2-1 dla Realu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No tak, jak JE Tebas.A ananasy, których wymieniłeś wyżej to 2-1 dla Realu![]()
Nie ma kontrowersji. Pierwsza sytuacja ewidentny stempel i słusznie anulowana bramka. Druga - czysto wygarnięta piłka Salahaowi, który później sam inicjuje kontakt i robi padolino.
Argentynę pchają sędziowie, bo FIFA w trakcie meczu dostaje szybkie przelewy.

Byku, ale tu nie ma o czym dyskutować, słuszna decyzja.Nie ma kontrowersji. Pierwsza sytuacja ewidentny stempel i słusznie anulowana bramka. Druga - czysto wygarnięta piłka Salahaowi, który później sam inicjuje kontakt i robi padolino.

Klapki na oczach. Wszyscy bordowi zaślepieni. Nie ma dla Was ratunku.

Na tego asa z rękawa nie mam riposty.Koronny argument z którym nie ma co dyskutować.
View attachment 152416

OkejTo niech się nazywają reprezentacją Grenlandii,
myślisz, że taki Mbape pije francuskie wino, gotuje sobie ragout i podjada żabie udka?
Nie ma nic wspólnego z Francją prócz obywatelstwa.
Twierdzę, że nawet jeśli był faul to sędzia mógł o wiele wcześniej do tego wrócić, a nie po półtorej minuty. Gdzie jest ta granica do którego momentu możemy wrócić bo zaraz będą wracać w drugiej połowie do faulu z początku meczu. Ja pierdole myślałem, że tylko w La liga jest taki pakt Negreira & Laporta.Czyli twierdzisz, ze w sytuacji, która rozpoczęła kontrę Egiptu nie było stempla na Lisandro? Ty sobie interpretujesz te przepisy pod swoje osobiste sympatie xD
A ananasy, których wymieniłeś wyżej to 2-1 dla Realu![]()
Żeby móc kogoś przekręcić musi być jakiś punkt zaczepienia. No Belgow nie szło oszukać, bo się po Stanach przejechali.Idąc taką logiką to Katar byłby mistrzem świata a Amerykanie wczoraj by nie odpadli
![]()
Jakie obrzydliwe fejki wyrzucasz

Co ty kurwa za fotomontaż wstawiasz, ty masz 14 lat?
Żeby móc kogoś przekręcić musi być jakiś punkt zaczepienia. No Belgow nie szło oszukać, bo się po Stanach przejechali.

aha, czyli gol powinien zostać uznany pomimo ewidentnego faulu, bo przecież minęło tyle czasu... a Egipcjanie przprowadzili tak piekną kontre że aż żal takiej bramki nie uznac?Twierdzę, że nawet jeśli był faul to sędzia mógł o wiele wcześniej do tego wrócić, a nie po półtorej minuty. Gdzie jest ta granica do którego momentu możemy wrócić bo zaraz będą wracać w drugiej połowie do faulu z początku meczu. Ja pierdole myślałem, że tylko w La liga jest taki pakt Negreira & Laporta = love
Ty jesteś Bracie chyba pijany.Czyli jednak ta Argentyna nie taka chujowa
![]()
Weźcie sobie stwórzcie wątek Messi vs CR7 i tam bijcie konia do nich.

Trzeba się było wrócić do tego faulu po chwili, a nie po pół godzinie. Skoro pozwolił na taką akcję to nic tam nie bylo. Ty też dzisiaj coś dziabnales? Jak tak to zdrówko!aha, czyli gol powinien zostać uznany pomimo ewidentnego faulu, bo przecież minęło tyle czasu... a Egipcjanie przprowadzili tak piekną kontre że aż żal takiej bramki nie uznac?
Jakie obrzydliwe fejki wyrzucasz
Tutaj tylko merytoryka i fakty.

Co ty kurwa za fotomontaż wstawiasz, ty masz 14 lat?

Ty jesteś Bracie chyba pijany.

Trzeba się było wrócić do tego faulu po chwili, a nie po pół godzinie. Ty też dzisiaj coś dziabnales? Jak tak to zdrówko!
Skończyła się akcja golem, więc wrócili do faulu, a Ty masz szybki kurs przepisówTrzeba się było wrócić do tego faulu po chwili, a nie po pół godzinie. Skoro pozwolił na taką akcję to nic tam nie bylo. Ty też dzisiaj coś dziabnales? Jak tak to zdrówko!