Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 21 20.4%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.5%
  • Argentyna

Votes: 14 13.6%
  • Portugalia

Votes: 16 15.5%
  • Brazylia

Votes: 10 9.7%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.8%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.7%

• Total voters
    103
Widzisz różnicę?
View attachment 152412View attachment 152411
giphy.gif
Nie ma kontrowersji. Pierwsza sytuacja ewidentny stempel i słusznie anulowana bramka. Druga - czysto wygarnięta piłka Salahaowi, który później sam inicjuje kontakt i robi padolino.

To niech się nazywają reprezentacją Grenlandii,
myślisz, że taki Mbape pije francuskie wino, gotuje sobie ragout i podjada żabie udka?
Nie ma nic wspólnego z Francją prócz obywatelstwa.
Okej
Czyli twierdzisz, ze w sytuacji, która rozpoczęła kontrę Egiptu nie było stempla na Lisandro? Ty sobie interpretujesz te przepisy pod swoje osobiste sympatie xD
A ananasy, których wymieniłeś wyżej to 2-1 dla Realu :beczka:
Twierdzę, że nawet jeśli był faul to sędzia mógł o wiele wcześniej do tego wrócić, a nie po półtorej minuty. Gdzie jest ta granica do którego momentu możemy wrócić bo zaraz będą wracać w drugiej połowie do faulu z początku meczu. Ja pierdole myślałem, że tylko w La liga jest taki pakt Negreira & Laporta.

Idąc taką logiką to Katar byłby mistrzem świata a Amerykanie wczoraj by nie odpadli

:lol:
Żeby móc kogoś przekręcić musi być jakiś punkt zaczepienia. No Belgow nie szło oszukać, bo się po Stanach przejechali.

Twierdzę, że nawet jeśli był faul to sędzia mógł o wiele wcześniej do tego wrócić, a nie po półtorej minuty. Gdzie jest ta granica do którego momentu możemy wrócić bo zaraz będą wracać w drugiej połowie do faulu z początku meczu. Ja pierdole myślałem, że tylko w La liga jest taki pakt Negreira & Laporta = love
aha, czyli gol powinien zostać uznany pomimo ewidentnego faulu, bo przecież minęło tyle czasu... a Egipcjanie przprowadzili tak piekną kontre że aż żal takiej bramki nie uznac?

aha, czyli gol powinien zostać uznany pomimo ewidentnego faulu, bo przecież minęło tyle czasu... a Egipcjanie przprowadzili tak piekną kontre że aż żal takiej bramki nie uznac?
Trzeba się było wrócić do tego faulu po chwili, a nie po pół godzinie. Skoro pozwolił na taką akcję to nic tam nie bylo. Ty też dzisiaj coś dziabnales? Jak tak to zdrówko!

Back