Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 20.9%
  • Hiszpania

Votes: 26 22.6%
  • Argentyna

Votes: 18 15.7%
  • Portugalia

Votes: 15 13.0%
  • Brazylia

Votes: 10 8.7%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.2%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    115
Widzisz różnicę?
View attachment 152412View attachment 152411
giphy.gif
Nie ma kontrowersji. Pierwsza sytuacja ewidentny stempel i słusznie anulowana bramka. Druga - czysto wygarnięta piłka Salahaowi, który później sam inicjuje kontakt i robi padolino.

To niech się nazywają reprezentacją Grenlandii,
myślisz, że taki Mbape pije francuskie wino, gotuje sobie ragout i podjada żabie udka?
Nie ma nic wspólnego z Francją prócz obywatelstwa.
Okej
Czyli twierdzisz, ze w sytuacji, która rozpoczęła kontrę Egiptu nie było stempla na Lisandro? Ty sobie interpretujesz te przepisy pod swoje osobiste sympatie xD
A ananasy, których wymieniłeś wyżej to 2-1 dla Realu :beczka:
Twierdzę, że nawet jeśli był faul to sędzia mógł o wiele wcześniej do tego wrócić, a nie po półtorej minuty. Gdzie jest ta granica do którego momentu możemy wrócić bo zaraz będą wracać w drugiej połowie do faulu z początku meczu. Ja pierdole myślałem, że tylko w La liga jest taki pakt Negreira & Laporta.

Idąc taką logiką to Katar byłby mistrzem świata a Amerykanie wczoraj by nie odpadli

:lol:
Żeby móc kogoś przekręcić musi być jakiś punkt zaczepienia. No Belgow nie szło oszukać, bo się po Stanach przejechali.

Twierdzę, że nawet jeśli był faul to sędzia mógł o wiele wcześniej do tego wrócić, a nie po półtorej minuty. Gdzie jest ta granica do którego momentu możemy wrócić bo zaraz będą wracać w drugiej połowie do faulu z początku meczu. Ja pierdole myślałem, że tylko w La liga jest taki pakt Negreira & Laporta = love
aha, czyli gol powinien zostać uznany pomimo ewidentnego faulu, bo przecież minęło tyle czasu... a Egipcjanie przprowadzili tak piekną kontre że aż żal takiej bramki nie uznac?

aha, czyli gol powinien zostać uznany pomimo ewidentnego faulu, bo przecież minęło tyle czasu... a Egipcjanie przprowadzili tak piekną kontre że aż żal takiej bramki nie uznac?
Trzeba się było wrócić do tego faulu po chwili, a nie po pół godzinie. Skoro pozwolił na taką akcję to nic tam nie bylo. Ty też dzisiaj coś dziabnales? Jak tak to zdrówko!

Trzeba się było wrócić do tego faulu po chwili, a nie po pół godzinie. Skoro pozwolił na taką akcję to nic tam nie bylo. Ty też dzisiaj coś dziabnales? Jak tak to zdrówko!
Skończyła się akcja golem, więc wrócili do faulu, a Ty masz szybki kurs przepisów :tiphatb:

Jasne, ale VAR tylko działa by pomóc Izraelowi piłki nożnej.
Jak Messi ładował Austrii to już VAR faul nie sprawdził #przepisy
1000017054.jpg

Back