JosueEstebanez
PRIDE FC Heavyweight
Północna Afryka słynie z ładnych kobiet, chujowo tylko że muslimyNie wiedziałem że w Maroko są takie fajne dupeczki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Północna Afryka słynie z ładnych kobiet, chujowo tylko że muslimyNie wiedziałem że w Maroko są takie fajne dupeczki![]()
EeeeKierwa, jak dzisiaj mam okazję "zarwać" nockę i obejrzeć Francja - Paragwaj, to straszą opóźnieniami![]()
To udar?Eeee
Pierdola coś o 40 stopniach i burzach.Srudar kurwa
Jakie opóźnienie?
Czytam właśnie, ale na razie oficjalnie nie ma informacji, o ile jest przesunięty mecz.Pierdola coś o 40 stopniach i burzach.
Na razie to i tak jest spoko. Jak oglądałem to zeszłoroczne tournee europejskich klubów to chyba nie było spotkania, które odbyło się o zaplanowanym czasie, a jeden mecz Chelsea trwał około 4 godzin przez ten protokół burzowy.Czytam właśnie, ale na razie oficjalnie nie ma informacji, o ile jest przesunięty mecz.
Tak to nie aleNa razie to i tak jest spoko. Jak oglądałem to zeszłoroczne tournee europejskich klubów to chyba nie było spotkania, które odbyło się o zaplanowanym czasie, a jeden mecz Chelsea trwał około 4 godzin przez ten protokół burzowy.

Oglądałem Argentyna casting co ostatnio była afera i szału nie robiły.A ta z Argentyny![]()
Nie, nie sprawi. Francję się zajebiście ogląda. Mają taką pakę, że szok. Oni mają w pierwszym składzie mega świrów i na ławce to samo w zasadzie jeden może nie grać, wejdzie drugi i nie ma spadku jakości.Daj Boże żeby Paragwaj sprawił kolejną sensację![]()

Ale jak zkaryjesz usta to czerwonaCo to kurwa było? Rozumiem, że to normalka na tych mistrzostwach, że można sobie pierdolnąć bez piłki gościa pięścią w ramię, a sędziowie nawet tego nie sprawdzają![]()

W zależności od sytuacjiAle jak zkaryjesz usta to czerwona![]()