Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 21 20.4%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.5%
  • Argentyna

Votes: 14 13.6%
  • Portugalia

Votes: 16 15.5%
  • Brazylia

Votes: 10 9.7%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.8%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.7%

• Total voters
    103
Oni na papierze mają najwięcej argumentów z każdym. Ale co z tego skoro trójka z PSG w kadrze wygląda jakby zapomniała jak się gra w piłkę, a Bruno który jest mistrzem asyst w United nie podaje żadnej piłki w pole karne i ogólnie to go nie ma na boisku? A 41 latek który nadal jest świetny w polu karnym, ale już nie jest w stanie się obracać i szarpać to wybiega na 30 metr desperacko szukając jakiejkolwiek piłki? Na papierze to powinni roznieść każdego, rozumiałbym jakby narzekanie było że drużyna presuje a Ronaldo nie domaga, ale tam kurwa nikt nie biega tak jak powinien.
Poprzedni mecz Bruno miał dobry i on tak ma, że czasem jest niewidoczny w jednym meczu a w kolejnym wychodzi i robotę robi, Cubarsi w Hiszpanii też będzie musiał się wykazać i nie wiem czy sobie poradzi z Cr7 czy Leao, a w Portugalii środek obrony dla mnie wygląda też mocniej niż w Hiszpanii

I tak już wstydu nie przynieśli, a mecz ciekawszy niż dzisiaj tego Egiptu, a co tam masz Argentynę w regulaminowym?

Nie, Messi gol i asysta w regulaminowym betbuilderze. A pewnie zrobi na złość ten karakan jebany jak to ma w zwyczaju i w dogrywce strzeli gola jeszcze jednego i dołoży asystę :jimcarrey:

Tak jak zawsze gdy Barcelona mi zamyka kupon, to akurat wtedy trzeba zremisować z jakimś Levante czy innym Elche.

Tą rękę obrońcy z Zielonego i potencjalny karny dla Argentyny, co wrzutka była i piłka poszła od głowy MacAlistera i uderzyła obrońcę w rękę

A to... Raczej nie ma karnego bo naprawdę mały dystans, chociaż ja według starej szkoły bym to rozważał, chociaż tutaj odbicie od twarzy trochę łagodzi, ale wczoraj lub przedwczoraj komentatorzy kiedy taka sytuacja miała miejsce że ręka po wrzutce a dystans pół metra i nawet nikt nie rozmyślał nad karnym.

Nie, Messi gol i asysta w regulaminowym betbuilderze. A pewnie zrobi na złość ten karakan jebany jak to ma w zwyczaju i w dogrywce strzeli gola jeszcze jednego i dołoży asystę :jimcarrey:

Tak jak zawsze gdy Barcelona mi zamyka kupon, to akurat wtedy trzeba zremisować z jakimś Levante czy innym Elche.
:frankapprove:

IMG_7099.jpeg

Kiedyś takie drużyny nie potrafiły prosto piłki kopnąć, teraz to chyba łapią tych małych murzynów w siatki i wywożą do Europy. Robią z nich piłkarzy i football w Afryce idzie do przodu cały czas, a w reprezentacji Polski, dalej nie potrafią prosto piłki kopnąć.

Capo Verde by nas 5:0 rozjebało :rutekajak:

Back