D
Deleted member 21797
Guest
Weźcie zobaczcie sobie jakby wygląd skład Francuzów bez czarnuchów naturalizowanych z Senegalu i Kamerunu
Została Argentyna która jako jedyna reprezentuje białe wartości i nie potrzebują podrabiańców

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Weźcie zobaczcie sobie jakby wygląd skład Francuzów bez czarnuchów naturalizowanych z Senegalu i Kamerunu
Została Argentyna która jako jedyna reprezentuje białe wartości i nie potrzebują podrabiańców

poziom tych gównianych MŚ i w dodatku ustawionych

Brazylia mistrzemNorwegio wznieś się na wyżyny i odeślij favelę do domu.
![]()

Czy ktoś z szanownego grona ekspertów zamierza oglądać mecz Anglia-Meksyk?

Czy ktoś z szanownego grona ekspertów zamierza oglądać mecz Anglia-Meksyk?

Ciężko będzie dotrwać, ale dobrze by było bo może być dobry meczykCzy ktoś z szanownego grona ekspertów zamierza oglądać mecz Anglia-Meksyk?
Posyp kryształu to posiedzimyCzy ktoś z szanownego grona ekspertów zamierza oglądać mecz Anglia-Meksyk?

Nie wiem czy nie uruchomić budzika na 2Ciężko będzie dotrwać, ale dobrze by było bo może być dobry meczyk

Jak będę oglądać to dokładnie tak!nie, ale trzymaj kciuki za naczosów ode mnie![]()
Trzeba się tylko na tym znać!
Ale znam kogoś kto może mieć![]()
Brazylia skończy się koło północy i trzeba tylko jakieś zajęcie znaleźć na dwie godzinkiNie wiem czy nie uruchomić budzika na 2
Jak będę oglądać to dokładnie tak!
Mi się cały dzień przysypia więc raczej po Brazylii pójdę w kimono.Brazylia skończy się koło północy i trzeba tylko jakieś zajęcie znaleźć na dwie godzinki
Brazylia skończy się koło północy i trzeba tylko jakieś zajęcie znaleźć na dwie godzinki
Brazylia skończy się koło północy i trzeba tylko jakieś zajęcie znaleźć na dwie godzinki
Wynajmijcie sobie pokój

MeksykBrazylia mistrzem![]()

poziom tych gównianych MŚ i w dodatku ustawionych

Będzie powtórka z 2002 i USA dopcha się do półfinałów.
![]()
Doprecyzuję - będą faworyzowani jak Korea w 2002.W 2002 udało im się dojść do 1/4.