HubiSSJ3
UFC Heavyweight
To nie byłaby fair walka bo Cristiano przez lata trenował w różnych pozycjach z Badr Harim.
Messi od młodego na HGH napierdala, więc jednak byłoby to sprawiedliwe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nie byłaby fair walka bo Cristiano przez lata trenował w różnych pozycjach z Badr Harim.
Ta dogrywka to jest DRAMAT
Nie no czasami są emocjonujące to zależy od drużyn. Dzisiaj obie te drużyny ewidentnie nie nadają się na mecze dłuższe niż 90 minut. Ten cały mecz to DRAMAT.Ogólnie dogrywki to są dramaty, kompletnie niepotrzebne to jest. Albo ograniczyć do jednej 15 minutowej i to przy przywróceniu złotego gola albo od razu karne.
Albo rzut monetą przywrócićOgólnie dogrywki to są dramaty, kompletnie niepotrzebne to jest. Albo ograniczyć do jednej 15 minutowej i to przy przywróceniu złotego gola albo od razu karne.

Tylko przy pierwszym golu się dobrze rzucił, potem jeszcze Salah go upokorzył.Wpuścili bramkarza specjalnie na rzuty karne haha

No sam sobie podał na 40 metrów, dobiegł, przyjął i strzelił. Wybitny.Messi musi wszystko, wszystko zrobić sam?
+ RonaldinhoNo sam sobie podał na 40 metrów, dobiegł, przyjął i strzelił. Wybitny.
A tak poważnie to te przyjęcie było wspaniałe, majstersztyk. Ci lewonożni coś takiego mają że piłka się ich słucha jakoś bardziej niż innych, bo jak myślę o najwybitniejszych zawodnikach w tym aspekcie to mi przychodzi na myśl Messi, Maradona, Ozil i Bergkamp, czyli 3 na 4 było lewonożnych.
+ Ronaldinho

A jak widzicie Portugalia z Hiszpanią? Fajny kurs na Portugalię bo coś koło 3 że przejdą dalej![]()
No ciekawe bo Hiszpania w sumie szału nie robi z grą do przodu i póki co Yamal tam nie robi żadnej różnicy, dużo polegają na środku a jeśli Vitinha z Nevesem w końcu zagrają to na co ich stać to Hiszpanie będą mieli ciężko z budową akcji, do tego Leao gra dobry turniej i Mendes na boku. Wydaje mi się, ze Portugalia ma więcej argumentów w tym meczuHiszpania ich robi na miękko. Portugalia nie potrafi wyjść z kontrą, przez cały turniej dobiegają do 40 metra przed bramką i wstrzymują grę. Hiszpania easy.

No ciekawe bo Hiszpania w sumie szału nie robi z grą do przodu i póki co Yamal tam nie robi żadnej różnicy, dużo polegają na środku a jeśli Vitinha z Nevesem w końcu zagrają to na co ich stać to Hiszpanie będą mieli ciężko z budową akcji, do tego Leao gra dobry turniej i Mendes na boku. Wydaje mi się, ze Portugalia ma więcej argumentów w tym meczu